Tuesday, September 29, 2009

APIUM 4 ever

Assalamualaikum.......ni la hari pertama aku mula tulis blog...bukan pa nak isi masa lapang ja(tak sedaq ada assigment x siap lagi)...besa la aku kalo tak dak keja mula la nak pikiaq mcm2...tiba-tiba ja aku rasa nak luahkan apa yg aku tgh pikiaq ni...
Haaa....xcually aku tgh rindu kt kwn2 aku di apium ni...walaupun tak sampai 2 bulan aku kat apium tu tapi ukhuwah antara aku n kwn2 aku kat sana erat sgt...kami mcm adik beradik awww..masa mula2 aku amik keputusan nak kuaq dari apium tue mmg hati aku berat sgt..tp family aku lebih pntg kan...so aku terpaksa akur ja la..
Memang dari form3 lagi aku dah pasang impian nak sambung blajaq kat universiti malaya...mula2 aku taw aku dapat tawaran tue aku asa hepi sgt...mklumla impian tercapai...mula2 kt apium tue mmg aku tak leh nak follow sangat cara kehidupan kat sana...besa la aku ni jenis gila2 cket...kat apium tue suasana dia mmg islamik...dah lama-lama kat ctue baru aku taw betapa istimewanya apium...
Tapi hidup aku kat apium tu tak lama pun...pas aku dapat tawaran maktab, family aku suma paksa aku pi maktab..walaupun aku tak rela tapi kok mana pun aku kena ikut gak ckp family aku sebab depa segalanya bagi aku...
Rindunya aku kat budak-budak majmuah satu...


ni gambar masa iftar...hari last aku kat apium


ni la sahabat2 majmuah satu....time ni aku da kuaq dari apium...



hari iftar gak ni...muslimin yg mai 3 orang ni ja...yg lain balik...



peace!!!!!! rindunya nak iftar macam ni lagi....


papun aku bersyukur sangat dapat berkenalan ngan sahabat2 yang baik2 belaka....InsyaAllah kalo ada rezki aku nak pi gak melawat sahabat2ku kat apium....
Ukhuwah fillah abadan abada...


;P :))

2 comments:

NaiLi HaziRah said...

haaiii..majmuah satu je hg rindu???aku???kawan hg tau dr mhs..kuang asam no...karate tau r...
nie yang nak mara nie...lupa kat aku...siap hg..ak p kedah...aku carik hg..

akumuslimah said...

sayang....haha..okeh di episod seterusnya aku aku buat slot utk hg sorg jer..haha

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers