Wednesday, May 7, 2014

berendam di sungai congkak

Assalamualaikum =)


ini cerita minggu lepas punya. masa cuti hari pekerja hari tu =)

kebetulan hari tu cikgu sekolah aku parktikum hari tu jemput pergi majlis pembukaan restoren dia dekat Saujana Prima, Kajang. dekat-dekat je dengan giant and kolej komuniti. tapi tak rasa nak snap gambar pulak sebab lapar punya pasal. memang pergi niat nak makan je hihi. 

btw, sapa rasa nak makan tengahari tapi takda idea, boleh la try makan dekat restoren Che Wan Bistro Rezeki Corner yang terletak di Saujana Prima, Kajang. terima kasih kak wan jemput kami hari tu.

lepas je makan kami plan nak pergi jalan-jalan dulu. dah alang-alang keluar kan. and tempat yang kami nak pergi ialah Sungai Congkak. macam buang tebiat je kan hahaha. semua ni idea Mah :p



sampai je dah dekat pukul 4 petang. lepas tu of course la selfie dulu hihihi. kami pergi semua 7 orang. masa ni hujan renyai renyai tapi belasah juga sebab dah datang jauh kan.


depa 4 orang je yang mandi sebab aku, Fiza and Fira tak bawa baju pun sebab aku ni jenis malas sikit nak tukar baju. rasa macam leceh je. last last aku yang jeles tengok depa mandi haha. menyesal pulak tak bawa baju sobsobsob.


selfie lagi baq hang. tapi kualiti gambar zero haha



with my roommate. berendam kaki jelah kami 



with Fiza Hawa. 



virus sungai congkak. kemain duck face tu ha


aku memang tak pandai nak bergambo sorang-sorang. kalau tak memang nampak skema jela mihihihi.


dalam pukul 5 lebih kami balik. lepas tu berhenti solat dekat petronas nanding. basah skirt I berendam punya pasal =)



and now macam biasa meneruskan hidup macam biasa dekat maktab. sekarang ni tengah counting day nak exam je.


muslimah sangat hahaha


ok bye !



1 comment:

Rose Azadir said...

Assalamualaikum, sy blogwalking kat sini, jemput singgah ke blog sy http://ibu2ahmad.blogspot.com. Sy follow sini n kalau sudi follow la sy balik yer...

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers