Sunday, January 11, 2015

saya jual skirt yang cantik dan murah

Assalamualaikum...

Hai, sekarang aku adalah seorang penganggur yang agak berjaya hahaha. Tapi tak dalah duduk rumah goyang kaki je. Hari hari macam biasa buat kerja rumah masak bagai. Bosan and penat rupanya setiap hari buat rutin yang sama. Paling bosan bila setiap hari kena masak lepas tu tak ada idea nak masak apa. Hmm

Entah bila la aku nak dapat posting 😰. Ingatkan dah habis belajar happy hahaha. Boleh tak kalau aku apply UPU lagi sekali :p

Memandangkan aku tak ada income langsung (kalau jadi student boleh la tunggu duit elaun hihihi), nak topup pun terpaksa buat muka kesian dekat mak aku. Nasib baik mak aku spesis tak kedekut. Kalau tak, nak sms pakwe pun tak boleh hehehe.

Tapi, aku tak mau la buat muka kesian selalu. Jadi, aku pun ambil la inisiatif untuk berbisnes kecil kecilan buat beli topup kekeke. Bisnes aku ialah menjual skirt yang cantik cantik. 


antara koleksi skirt yang aku jual. Yang ni daisy skirt. 


Lily skirt..

And antara skirt yang aku jual..















Banyak lagi koleksi skirt yang ada. Bermacam-macam warna. Murah je. Rm29 free postage 😉

Kalau berminat jemput la ke instashop aku. Search je husnahouse hihihi.

Please support my bisnes hokey. Ada duit lebih boleh kawen terus heeeee.

Jangan lupa tau!! Buka instagram and search husnahouse. Bye!!!


1 comment:

raudhatul mardhiah said...

Salam sis .. ada jual lg ke skirt ni ? Blh reply ke wassup saya 01113241825

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers