Monday, November 5, 2012

tak sabar nak balik

Assalamualaikum =)


seronoknya rasa bila tinggal satu paper jer lagi. lepas tu cuti sem. best ! . lagipun dah lama aku tak balik rumah. raya haji hari tu pun aku tak balik tau. hari rabu ni dah last paper, hari khamis malam aku naik bas kat hentian kajang. makanya aku akan jadi orang kedah balik selama 6 minggu lebih. bila dah datang sini balik nanti mesti lidah aku jadi keras balik. susah woo nak tinggal huruf Q muehehehe.

aku cakap dekat mak aku nak kerja cuti sem nanti tapi mak aku tak bagi. jadinya aku kena duduk rumah jaga badan jela. lepas tu aku ada plan besaq punya dengan anak-anak buah aku kehkehkeh. plan apakah? tengok la kalau plan aku tu succes aku update la. tapi kalau anak buah aku semua tak nak layan aku makanya tak jadi la plan aku tu =)



besar la sangat kan plan aku ni :p



aku sejak dulu lagi dah memang baik kikiki. rasa nak muntah tak?



dan cute juga. bertambah cute bila pipi macam bola ping pong 



yang hensem ni bukan saya. tapi saya ohsem ! 


kononnya nak beli kipas rainbow tapi bila aku nak beli tak jumpa la pulak. terpaksa fikir props lain hewhewhew. tengok lah macam mana nanti. ok bye!



3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

tak muntah pun :)

Ana Farhana said...

selamat pulanggg :D

outbound malang said...

Nice blog :)
salam kenal sobat :)
bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Senyuman adalah sedekah yang indah, karena dengan sedekah senyuman, manusia takkan pernah merasa berhutang apa-apa dan tak kan membuat orang lain merasa terhina
ditunggu kunjungan baliknya yaa :) terima kasih ....

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers