Thursday, November 1, 2012

cuti-cuti malaysia@ melaka last day

Assalamualaikum =)


sambung lagi update pasal melaka. hari tu rehat kejap sebab tuan blog tengah exam sekarang huhu. nasib baik paper seterusnya hari isnin nanti, jadi boleh ler aku rilex pulak malam ni. rasa tak sabar nak habes exam. tinggal dua paper lagi lepas tu boleh balik rumah yeyeye :p


hari kedua kami kat rumah aminah. macam biasa la pagi-pagi gadis-gadis pilihan masuk dapur tolong mak aminah masak nasi lomak =)



makan time... layan diri jela ek huhuhu



pakar-pakar memasak hahaha.


lepas sarapan kami sambung tidur balik. lepas zuhur kami bertolak balik. sedih gile time tu sebab dah kena balik maktab. rasa macam tak puas lagi jalan-jalan.



suka la gambar haziq dengan aminah ni muehehe. macam tengah berperang besar jer. tapi depa dua ni tak da skandal pun tau. kang tak pasal-pasal perang dunia meletus pulak kalau aku gosipkan depa dua kehkehkeh.



bergambar depan rumah minah. bukti kami dah sampai rumah dia. walhal aku dah tiga kali sampai rumah minah hihihi. kali pertama aku pergi boleh tengok kat sini



sebelum balik kami singgah makan cendol dekat ABC Tanjong. memang best tempat ni. dulu aku dah pernah story pasal ABC Tanjong dekat sini



semua makanan kat sini sedap. semua jenis makanan ada tau. western food pun ada. dah la sedap =)



cendol special. memang betul-betul special la. semua bahan ada dalam tu



lepas tu kami singgah dekat medan depan pantai puteri untuk makan nasi pulak. mak aminah yang sediakan semua hehehe. mula-mula tu kami nak berkelah kat tepi pantai tapi hujan lebat pulak. terpaksa la tumpang makan dekat medan jer :p


pukul 7malam kami sampai maktab. maka tamatlah percutian kami untuk semester. seronok sangat sekali sekala boleh berjalan ramai-ramai macam ni. tahun depan kami plan nak pergi tempat lain pulak. tapi taktau lagi kat mana.

ok bye!



3 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

meriah!

husniyah bazlaa said...

macam aziq buat mina nangis je. hehe.

aminah halim said...

xpe.bkk ni kite perang eh

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers