Sunday, February 26, 2012

cuti-cuti malaysia @ Melaka

Assalamualaikum =)

hujung minggu kali ni aku ikut my classmate (minah) balik rumah dia kat Melaka. first time wo aku jejakkan kaki kat Melaka. sungguh sadis kan hahaha. sekarang kalau orang tanya aku pernah aku pergi melaka ka x mesti jawapannya "pernah". very seronok ! motif utama minah ajak pergi rumah dia sebab ada majlis tunang her cousin and ada mesyuarat untuk kenduri kawen abang dia nanti. aku ingatkan orang kampung aku ja buat mesyuarat sebelum kenduri. rupanya adat orang melaka pun macam tu jugak huhuhu.


kuih untuk tetamu yang datang mesyuarat


ni pun antara motif penting gak minah ajak pergi rumah dia. tolong bungkus goodies bag atau berkat untuk kenduri kawen abang dia bulan 3 nanti. semangat betol family dia ni. kenduri abang aku hari tu malam sebelum kenduri baru kami sibuk bungkus goodie bag =)


untungla sapa dapat menantu yang rajin macam ni muahaha.


ok bai.nanti aku sambung lagi 



3 comments:

P#eoniX said...

xder goodie bag ntok kami ker???hakhakhak...(gurau jer...nak bagik pon x pe)hehehhe...

nida husna said...

P#eoniX : dak kecik mana boleh dapat goodie bag. tu utk org besar jer hehe

P#eoniX said...

muahahahahah...hahahaahh..hhahahh.....:p

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers