Monday, February 6, 2012

oh anonymous !

Assalamualaikum =)

tetiba pulak aku dapat komen dari anonymous malam ni. tak pernah2 sebelum ni huhuhu


oh anonymous, seriously i dun know u but apa masalahnye ni? ni kan blog aku so suka hati aku la aku nak buat apa pun kat blog ni. sumpah aku tak pernah paksa orang baca pun especially post yang hang komen tu. dah tahu geli apasal baca jugak? huhuhu kesian. aku tahu jer orang lain pun ada balak tapi suka hati depa la. takkan aku nak story pasal balak orang lain kat blog aku pulak. lagipun aku takla selalu sangat pun post pasal pakwe aku kat sini. kan aku cakap apa salahnya nak jiwang sekali sekala. tu pun aku buat bersebab =)


hahaha lagi satu aku tak batak ok! lagipun aku taktau pun batak tu apa. macam tak sopan jer bunyinya. huhu please jangan guna perkataan macam tu lagi. budi bahasa kan budaya kita.


lastly, aku nak ucap terima kasih banyak2 wahai manusia yang tak bernama atas teguran tu. tapi kan lagi manis tegur guna mana sendiri. takkan takut kot nak guna mana sendiri yang sedap tu hohoho. sekadar renungan..selamat beramal ;p





7 comments:

ZYASH said...

Tah ape yg disakit sangat hati tu pun tak tahu....jeles kot...kihkihkih.

Eyeme said...

haha..terbaekk..haters are lovers sbnrnya kan..kahkahkah

umialya said...

'spam'.. delete je, makin dilayan makin menjadi

P#eoniX said...

gune pon name anonymous...takot nak gune name sendiri..tuh yang main sedap je nak kondem orang...orang cam neh memang anoying....sedarlah wahai anonymous....

mamaNoriz said...

ek elleh...apa2 je anon ni...

dah lah kuarkan kata2 tak elok pastu dah baling batu sorok tangan lak...huhuuuu

Mama Ema said...

diaorang tu tak berani nak tonjolkan diri

nik rosmawati said...

penah gak kena komen denganorg yang tak bernama ni.buat dunno jea la.hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers