Monday, February 6, 2012

baby cute contest

Assalamualaikum =)

dok tengah bw tetiba terserempak dengan satu contest. dah lama tak join contest. kali ni memang tangan aku ni gatal sangat nak join hehehe. dengan harapan boleh menang

banner contest. sila click kat banner untuk ke blog baju baby atas rak and join contest ni

sebelum join jangan lupa baca dulu syarat2 penyertaan :

1. Terbuka kepada baby yang berumur dari 1bulan ke 2tahun.
2. Sila Letakkan banner contest di sidebar blog anda dan entry anda.
3. Anda hendaklah menjadi Follower blog BAJU BABY ATAS RAK.
4. Buat entry tentang contest ini dan link back ke entry ini.
5. Sertakan sekeping gambar sahaja dalam entry anda.
6. Terbuka kepada anak sendiri/ anak saudara / adik anda. 
7. Anda dikehendaki menwarwarkan hadiah yang bakal dimenangi didalam entry anda.
7. Sila nyatakan nama anda,nama baby dan tarikh lahir baby.
8. Anda mesti TAG sekurang-kurangnya 4orang untuk join contest ini.
9. Tinggalkan link entry anda di kotak komen.


part hadiah pulak mesti semua orang suka kan. meh tengok apa hadiahnya



Pemenang Tempat Pertama (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI T-SHIRT HATE HERO.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima SEHELAI DRESS + SEHELAI SHAWL. 




Pemenang Tempat Kedua (owner blog) :

jika pemenangnya lelaki,
Akan menerima SEHELAI TSHIRT BAND untuk peserta lelaki.

 jika pemenangnya perempuan,
Akan menerima DUA HELAI SHAWL untuk peserta perempuan.



*pemenang hanya seorang*
*kalau perempuan dapat hadiah untuk perempuan..dan sebaliknya...harap maklum*


Pemenang tempat pertama (baby) :

Akan menerima 2HELAI ROMPERS + 2 PASANG BURSHA + 1PASANG TIGHT


Pemenang Tempat Kedua (baby) :

Akan menerima SEHELAI ROMPERS +1PASANG BURSHA

menarik kan hadiah tu? so, aku pun taruhkanla gambo anak buah tercinta aku


nama pemilik blog ni : Nida Husna binti Abdul Rahman

nama baby : Nur Syifa' Mawaddah Binti Kamal Faizin

tarikh lahir : 26 Oktober 2010


moh ler ramai2 kite join contest ni =)


7 comments:

Eyeme said...

cute benor pampersnye...tenggelam model..hikhikhik

nida husna said...

hahaha. saje nak buat iklan pampers sama

Diyana Norman said...

awww comellll... =)good luck!

mamaNoriz said...

eh, ternaik lak nama....heheh

mekasih sudi tag akak tpi tak layak join la yannggg...

anak akak dah lebih umur...4 & 6 tahun ....huhuuuu

apapun, gd luck to u dear...

nik rosmawati said...

cute.gd luck :)

Princess Nusy said...

comel! ^^

nida husna said...

tq semua. hehehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers