Sunday, February 5, 2012

thanks awak (*_*)

Assalamualaikum =)


p/s : post ni untuk aku jer. kalo nak baca silakan tapi jangan muntah hijau pulak :p sekali sekala nak jiwang apa salahnya.


hari ni genap umur aku 21 tahun 14 hari. walaupun dah 14 hari my besday dah lepas tapi baru hari ni tau dapat special gift from him. takpe awak. kite tak kisah pun lambat janji awak orang pertama wish besday kite hari tu hehehe. 


awak,kite suka sangat hadiah ni. tapi kite sayang la nak buka chocolate tu. nak makan pun sayang sebab cantik sangat. purse tu pun cantik. kite dah guna dah hehehe. pandai awak kan mentang2 la purse lama kite dah buruk huhuhu. tq awak =)
iloveutoo. 

masheh sekali lagi awak. kite suka sangat3. meh kite nak berpantun sikit kat awak. 

pergi ke kedai naik beca,
untuk membeli si ikan keli,
kalau awak sudahpun baca,
harap-harap boleh beli lagi.

hehehe. gurau jer :)

oklah. babai





4 comments:

Nelly The Strange said...

comelnya ^^

Eyeme said...

kemain seronok yer :D

P#eoniX said...

jalan2x sineh tengok hadiah yang sweet...

ZYASH said...

Ne ke entry yg anon tu jeles tu..hehehe, agaknyer kalau dia bace blog zy, tah ape lah yg dia kutuk kan..kihkihkih... btw...so sweet. Semoga bahagia..

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers