Thursday, February 2, 2012

wedding day my bro sayang

Assalamualaikum =)


dua orang kakak dan dua orang abang aku dah pun selamat berkahwin. yang atas aku tinggal sorang jer lagi tak kawen. lepas kakak aku sorang tu dah kawen sampai la pulak giliran aku. huhuhu. entah2 aku dengan kakak aku buat majlis sekali. sapa tahu. aku pun harap macam tu jugak. boleh la lawan dengan kakak aku sapa dapat anak dulu. hahahaha gila!

apapun Alhamdulillah majlis perkahwinan abang aku yang keempat dalam family pada 22 Januari 2012 hari tu berjalan dengan lancar

kampung aku sampai sekarang still amalkan gotong royong. memang tak pernah lagi la setakat ni tempah catering time kenduri. time2 macam ni la orang kampung aku boleh ngumpat2 dan eratkan silaturrahim =)


cayalah orang makcik2 kampung aku ni. harap2 amalan gotong royong macam ni akan berkekalan sampai anak cucu aku. huhu


masing2 ligat ja dok buat kerja walaupun mulut dok pok pet pok pet


sebelum abang aku nak pi ambil pengantin pompuan. gambo aku sekeping ni jer dengan abang aku. ni pun tak cantik. huhuhu. sibuk melayan tetamu punya pasal sampai tak sempat nak posing2 dengan abang aku


kakak ipar aku yang dah beranak dua =) yang blur tu pulak mak su aku


terima kasih kepada semua tetamu yang sudi hadir especially family en. azenan, isteri dan anak2 terutamanya anak lelaki yang ensem tu :) 


pengantin dah sampai. memang maroon gila 


senyum sampai telinga abang aku ni. mentang2 dah ada bini. suka lettew. abang aku yang ni lebih familiar dengan panggilan abang cik walaupun dia sebenarnya memang tak kecik dan perut agak muncit. hahaha


ayah kakak ipar aku.senyum lebar anak dara dia dah kawen sorang. huhuhu. sapa tak suka dapat menantu

makan beradap. aku tengok tak cover langsung pengantin ni makan haha

family belah kakak ipar aku. kecuali dak kecik sorang tu.entah macam mana boleh sesat pulak dalam gambo ni

yang ni keja nak melantak ja. haha. btw yang tengah tu mak lang aku. kiri kanan tu sepupu aku


mak and anak jadi penyambut tetamu yang sangat busy  


kakak and abang ipar aku yang bajet macam baru kawen gak. walhal anak dah 3. huhuhu


goodies bag untuk tetamu


buat abang and kakak iparku semoga rumah tangga kalian kekal sampai syurga. cepat2 la bagi cucu yang ke7 untuk family Abdul Rahman & Hani. may Allah bless both of u. ameeen 


dak Syifa' comey ni pun dah pandai mintak sepupu baru. hahaha. sexy tu

mak2 sedara aku kata tak lama lagi aku pulak bakal menyusul abang aku. aku pun harap2 macam tu gakla. kehkehkeh dok tunggu orang mai minang jala sekarang ni =)





3 comments:

cik ziqa said...

yaa. congrats. :) merahh. ada ong ! haha

P#eoniX said...

congrate gak nak ucapkan....

caliph shuriken said...

congratz utk pengantin baru ^^

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers