Sunday, February 12, 2012

jangan merajuk lagi yer baby !

Assalamualaikum =)

semalam memang hari paling nervous aku sebab laptop aku tetiba ja merajuk. bila aku nak on ja lampu semua menyala tapi kat skrin tak keluar apa2 huhu. mood yang tengah happy terus tukar jadi macam serigala. entah apa kena mengena serigala dengan aku. yang pastinya memang aku takut sangat time tu. tak pasal2 kena beli laptop baru. habis la duit aku :)

kalau ikut aku memang tak sanggup dah nak terima kenyataan.nasib baik ada yang sudi nak hantarkan laptop aku ni ke hospital. masuk icu gak 2 3 jam. tu pun mula2 doktor yang merawat laptop aku cakap kalau prosessor rosak baik beli laptop baru jer. mak aih. gelap habes mata aku ni wuwuwu. 

nasib baik graphic card jer rosak. tu pun melayang gak la duit aku. banyak pulak tuh. takpela. janji tak kena beli yang baru huhuhu.


baby jangan merajuk lagi tau.mama sayang sangat kat baby.mama banyak keja nak buat ni.baby kena la tolong mama. jangan la rosak lagi sekarang ni. nasib baik ada papa nak hantarkan baby ke hospital. kalo tak taktau la mama nak buat apa baby. mama ni dah la cepat tension. baby rosak kejap pun mama dah tak boleh duduk =(


kehkehkeh. ni memang entry meroyan aku. nasib baik laptop aku tak rosak terus. kalo tak bertambah la meroyan aku ni. walaupun aku cuma pakai compact bukan apple tapi aku janji aku akan jaga dia baik2 lepas ni. takmau kasar2 lagi hahaha.

k babai.


11 comments:

P#eoniX said...

hakhakhak...kelas lah...meroyan ngan komputer....huhuhhh!!!!

nida husna said...

hahaha. komputer penting wooooo. tu yg meroyan lebih

ZWAN SABRI said...

baby merajokla sebab mama dok abaikan baby.. HEHE

nida husna said...

zwan : bukan abaikan la. doktor kata mama dia kasar sangat. hahahaha

Nonie said...

nasib baik lptop tu msih smpt diselamatkn...hehe.jga die elok2..nti majuk lg susah tue ^_^

nanakimie said...

sayang sgt tu,hehe.....laptop nana dulu, skrin dia gegar2....sakit mata. melayang jugakla duet p tukar skrin baru...huhu

mamaNoriz said...

laptop dgn kereta ni sama je kan...leh uat hal bila2 masa je...so mmg kena selalu standby duit.... huhuuuu

sib baik tak kronik sgt sakit dia...

sitihanisahali said...

kemas nye desktop laptop awk.jaoh berbeza dgn saya.hehe

nida husna said...

Nonie: mmg kene jaga baik2 lepas ni. insaf dah.hehe

nanakimie : skrin lptop ni pun penah gegar2 gak dulu. nsb baik time tu ada warranty lagi.tak kene kuar duit la.hehe

nida husna said...

sitihanisahali : kite mmg takleh tgk serabut2 sgt. hehehe

mamaNoriz : tu la. tu mmg penting :)

P#eoniX said...

join jom....
http://pheonixcharlotte.blogspot.com/2012/02/kawanrakansahabat-sekalianentry-untuk.html

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers