Sunday, July 7, 2013

Hati saya rindu

Assalamualaikum =)


sekarang ni kan aku kat bangi. jauh tau dari family. sobsobsob rindu sangat family kat kampung. walhal minggu lepas baru je balik hihihi. dah tak tahan rindu sangat. tu yang gagah jugak nak balik walaupun cuti hujung minggu je pun =) semalam pun mak aku datang sini sebab nak jumpa anak-anak dia before ramadhan. terima kasih mak. sayang mak ! huntung jugak sebab adik-beradik aku ramai kat sini. kakak aku kat Port Dickson. Adik aku sorang kat SMAP Labu, Sorang kat SMAP Kajang. kalau aku sorang kat sini takdanya mak aku susah-susah nak datang hikhikhik.


sempat jumpa mak jelah. ayah takpun sebab ayah aku memang jenis yang tak suka berjalan =)


rasa lega sangat dah jumpa mak. tapi sekarang ni rindu la pulak dekat anak-anak buah. lagi-lagi anak kakak aku yang ke2 tu. wuwuwuwu acaner ni. maaaaaak nak balik. nak jumpa cucu-cucu mak ni. dah la minggu ni je aku boleh bersuka ria macam manusia normal. minggu depan start la balik hidup aku tunggang langgang bersepai gara-gara praktikum 2 bulan =( ngeri sangat tau time praktikum. tak sanggup nak demam lagi sebab tak cukup tidur, kena stay up buat kerja. dah la praktikum kali ni dalam bulan puasa. jenuh la aku huhuhu. semoga Allah permudahkan urusan aku!

haish tah apa-apa je. dok melayan rindu kat anak buah tetiba termasuk bab praktikum pulak huhuhu. takpe takpe, meh kita layan gambar anak-anak buah pulak. tak dapat jumpa, dapat tengok muka depa dalam gambar pun jadi la.



Muhammad Arief Imtiyaaz (7 tahun). dah besar dah along sekarang. gigi pun dah hilang muehehe. 



memang dah jadi habit budak ni time nak ambil gambar je mesti buat muka tak senonoh macam ni. ingat hensem sangat lettew :0




sayang along. walaupun along sekarang ni dah tak manja macam dulu sebab makin besar along dah makin brutal makin nakal. astro ceria pun along dah tak layan. sekarang ni along layan channel sport je hehe.




Durratul Munawwarah (5 Tahun). makin besar makin tembam la pulak kakak muna ni. 



ada gaya posing untuk majalah Mangga tak? kehkehkeh




walaupun dah 5 tahun tapi kakak muna still manja. boleh main kiss kiss lagi dengan mak chaq =) 



yang ni cinta hatiku. Nur Syifa' Mawaddah (3 tahun). paling comel paling manja paling nakal paling cakap banyak paling suka buat orang gelak. 

ingat lagi hari tu aku marah dia sebab baling henset aku. punya la serius aku marah boleh pulak dia cakap " kenapa mak chaq marah syifa? kalau syifa nangis macam mana? hahaha terus gelak tak jadi marah kat dia










Muhammad Akmal Fauzan ( 5bulan). yang ni pun aku rindu jugak. rindu nak basuh berak dia haha. 







adik akmal sayang. nanti dah besar jadi macam along lah ni. kecik-kecik suka kartun. dah besar layan bola je keje hihihi.


ok sekian entry meraban. meraban sebab rindu budak-budak ni. baru anak buah. kalau anak sendiri taktau macam mana nanti muehehe. rasa tak sabar pulak nak anak sendiri (*_*) 



4 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Macam2 posing anak buah tu ;)

E'in said...

anak2 buah dh leh jd model sok besar... hihi

jai said...

semua comel ..

Kak Yon said...

anak buahnya comel2..mak sedara lagi comel..;)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers