Saturday, July 14, 2012

tilawah al-quran peringkat antarabangsa 2012

Assalamualaikum =)


sapa tengok tilawah quran semalam? dengan bangganya aku nak habaq mai kat hangpa semalam aku ke PWTC untuk menyaksikan majlis penutupan tilawah al-quran peringkat antarabangsa. first time aww dapat tengok live


aku pergi naik bas, bukan merempit macam selalu. aku pun tak pasti kenapa kena naik bas kiffah travel bukan bas maktab. lupa nak cakap bukan aku sorang jer pergi tapi ada 25 orang semuanya.


kami bertolak pukul 6.45, kau tengok la jalan tu macam mana. jem gila



muslimah-muslimah jer yang pergi



waaaa, aku tengah tengok siaran langsung la. tapi malangnya aku kena duduk kat tangga ja sebab tempat dah penuh sangat. mau tak lambat, dah bertolak pun lambat. jem pulak tu



ada mahathir lokman la 



the winner from maghribi. sejuk hati dengar bacaan beliau =)


nida da malayuwian while rahmah da malbarian :p


with gegirls yang tak dapat tempat dalam dewan sebab lambat huhu



juja, mah and nida. kami classmate lah!


view dari surau PWTC. macam ni rupanya pemandangan KL time malam



no caption available for this picture. tq


ok bye !

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers