Saturday, February 23, 2013

speechless

Assalamualaikum =)


birthday aku kan dah lepas lama dah, tapi ada la orang tu baru nak bagi aku hadiah sebab sebelum ni kewangan tak mencukupi hihihi. kami kat student lagi =) nasib baik  tunggu punya tunggu dapat jugak 2 barang yang berharga untuk aku dan dia ceeewah. jarang aku nak berdrama kat blog ni. 

please eh, bukan nak menunjuk. saja nak gak coretkan kenangan manis kami kat sini muehehe. sekali sekala nak gak buat sweet kat sini. boleh kan? hihihi




sekarang kami dah ada phone baru. nak jugak yang sama walaupun bukan iphone =) 



jam pun nak sama jugak :p


camni lah kami. asal birthday je bagi hadiah. tu pun sebulan kemudian . aku lagi kejam birthday bulan 12, bulan 2 baru aku bagi dia hadiah. masa hari birthday pun wish kat phone je. tak da nak keluar celebrate bagai hehehe. 



aku sayang maktab aku sebab kat sini la kami jumpa huehuehe. 

ok bye !


4 comments:

ZYASH said...

wewiit... romantinnyer... =)
Cantik la jam tu.. bekenan plak...

birthday party said...

waah baguus jamnya yaaa :D

aminah halim said...

aku pn syg mktb kite jgk :P

Kenari Putih said...

hihi.. comel entry ni.. =)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers