Saturday, April 7, 2012

kem bestari solat SK Taman Kepong

Assalamualaikum =)


dalam kesibukan yang melanda ku gagahi juga update blog hari ni. gara-gara assigment otak aku dah semakin lembab nak berfikir lagi. lagi baik aku layan blog dulu. lagipun kisah ni dah lama aku pendam dalam diary. tunggu masa ja nak luahkan dalam blog ni =) cewah mentang-mentang baru pergi kursus asas Pembimbing Rakan Siswa hari ni dan semalam.

alkisahnya minggu lepas aku dengan budak-budak kelas aku jadi fasilitator untuk kem bestari solat di SK Taman Kepong. wah first time aku jadi fasi untuk kem sebegini rupa. bukan senang nak mengajar budak-budak solat kalau ilmu di dada pun belum cukup mantap. 


banyak ni jer pelajar islam dekat SK Taman Kepong. majoritinya ialah pelajar non-muslim


Alhamdulillah budak-budak ni senang dikawal


ni mesti fasi-fasi dok ajar buat energizer !


ustad razi bersama anak-anaknya =)


ustad hakim sedang bagi penerangan kat fasi-fasi tentang tugas masing-masing


lepas aktiviti dalam kumpulan budak-budak ni main explorace. nasib baik aku kena jaga checkpoint jer. 


budak sekolah ni ramai yang ikut parents dorang convert sebab tu muka cina ada. india ada. sooo cute 


budak-budak ni pantang nampak kamera. haish !


ustazah nida yang tenang melayan kumpulan-kumpulan yang datang kat check point 4. 


aku tak tau pulak yang mereka sedang lakukan :)


ada gaya macam ustazah penyanyang tak ? 


barisan fasilitator dari kelas PISMP 3.01


macam biasa. pergi mana-mana pun yang lelaki tetap jadi minoriti


semua tengah kusyuk dengar guru besar SK taman Kepong bercakap kat depan


setiap fasi kena naik atas pentas amik sijil and cenderahati dari SK Taman Kepong. kite suke ngat! lepas ni jemput la kami lagi yer wahai warga SK Taman Kepong. =)


barisan fasi dan cikgu-cikgu sekolah yang terlibat dengan Kem Bestari Solat. insyaAllah ada peluang kita jumpa lagi =)

ok bye !



1 comment:

ieda said...

memang seronok jadi fasi nie, nak2 klau budak2 nye bagus dan sivik sikit ekeke, sbb akk pun pernah jadi fasi masa sek dulu. ....
kenangan yg tak dpt di lupakan :-)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers