Saturday, May 5, 2012

bila naluri keibuan menjelma

assalamualaikum =)



aku ni jarang nak mencurahkan kasih sayang kat orang. tapi sekali aku dah sayang aku akan sayang selama-lamanya. ceceh, bajet nak berjiwang lagi. tapi  bukan itu maksud aku

orang kata bila usia dah meningkat 21 ni dah layak sangat nak kahwin. even mak aku sendiri pun asyik mendesak suruh kahwin cepat. apakan daya mak, maafkan anakmu ini. bukan anak mak sorang ni tak mau kahwin lagi tapi memandangkan bakal menantu mak tu still belajar jadi duitnya belum ada. lain la kalau bakal menantu mak tu anak jutawan, boleh la dipercepatkan majlisnya hehehe atau mak sanggup sponsor kat kami ? =) ok, bukan ini yang aku nak ceritakan

ceritanya, aku rasa aku yang sekarang ni tak  macam dulu la. kalau dulu aku pandang anak orang dengan sebelah mata ja sebab aku fikir lantaklah tu anak orang, bukan anak aku. biarla aku curahkan sepenuh kasih sayang kat anak-anak buah aku ja. pastu aku selalu menyampah tengok orang yang excited bila jumpa baby. kononnya nak tunjuk kat orang yang dia tu penyayang la kan huhu. tapi sekarang benda tu dah terkena kat batang hidung aku sendiri

paling tak tahan bila aku pergi tempat awam. haish jeles jer tengok orang pegang baby. lagi-lagi kalau husband and wife dok bermanja-manja dengan baby depa. lagi la aku geram tengok. rasa nak nak culik anak depa pastu bawak lari jauh2 hahaha. aku tak sekejam tu !


kalau la boleh dapat baby twin yang comel macam ni memang cepat-cepat aku resign. baik aku jadi suri rumah sepenuh masa ja hihihi.




alololo. rasa macam nak gigit ja budak ni. comel sangat


emmmm, bila la hajat nak ada anak sendiri ni tercapai. memang geram sangat tengok baby sekarang. geram ! geram ! 

kalau aku kahwin sekarang pun macam la boleh dapat anak. kalau nak merasa kena tangguh sem boleh la hehehe.


ok bye !






1 comment:

♥e'in♥ said...

e'in teruja wooo lau jumpe baby.. huhu

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers