Tuesday, May 8, 2012

Pertandingan Kalam Jama'i sempena minggu bahasa arab

assalamualaikum =)


kelas aku memang tak pernah miss kalau ada pertandingan apa-apa kat IPG ni.  maklumla dah setiap kelas wajib hantar penyertaan kalau tak kami malas jugak nak join dan hari ni sekali lagi kelas aku masuk pertandingan kalam jama'i =)

sebelum ni kami dah masuk pertandingan bola jaring, pertandingan nazam, pertandingan bola baling dan pertandingan nasyid . walaupun tak pernah menang tapi aku suka sangat semangat clasmate aku. time masuk pertandingan macam ni la ukhuwah antara kami lebih erat haha.

kami masuk kalam jama'i kali ni pun bukanlah niat nak menang sangat, just untuk suka-suka and support mereka yang dah gigih anjurkan pertandingan ni. ingat tu kami bukan aim nak menang tau kehkehkeh.


awal-awal lagi dah gelak besar atas pentas sebab ada sorang budak tu buat salah sorang-sorang hahaha. lain yang kami berlatih lain pulak yang dia buat. sampai sekarang aku ingat lagi
 peristiwa tu :)



tajuk kami hari ni pasal hadiqatul hayawanat. bukan 1 malaysia tau 



jeng-jeng. mari kita skodeng  haiwan-haiwan kat zoo 



hik3. buat aksi malu pulak


aku tak tau la kali ni boleh ke tak nak menang. awal-awal lagi dah langgar syarat. sepatutnya depa nak 10 orang peserta ja tapi kami masuk sampai 13 orang. nak buat macam mana dah dak pompuan dalam kelas aku ada banyak tu huhu.

apa pun aku enjoy sangat kali ni sebab dapat gelak-gelak atas pentas =)


ok bye !

2 comments:

♥e'in♥ said...

mcm best je.. hehe

nida husna said...

memang best sgt hehehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers