Wednesday, August 8, 2012

Beryl's Chocolate

Assalamualaikum =)



sapa suka makan coklat sila angkat tangan sekarang =) aku tak suka sangat makanan manis. bayangkanlah coklat cadbury black forest yang aku beli sebulan lepas still ada lagi tapi aku ni jenis tak boleh tengok ada barang yang tengah sale mesti menggugat nafsu amarah aku ni kehkehkeh. nama pun pompuan kan.


ni lah dia yang aku maksudkan. sekarang ni beryl's chocolate tengah buat promosi mungkin sempena hari raya kot =) sebenarnya aku taktau apa pun pasal promosi ni, itu pun aminah yang bagitau.



sampai jer terus ambil bakul sorang satu. rambang mata tengok semua coklat kat keliling kau. rasa macam nak borong semua =)



muka ceria lepas merembat coklat-coklat sorang seplastik 



aunty nida yang penyayang sebab aku just beli kat anak-anak buah aku ja . yelah,  aku kan tak suka sangat spesis makanan manis makanya memang aku takleh kawen dengan orang kelantan hihihi.



mak cik aminah yang paling mengidam nak beli coklat ni. sanggup pusing dua tiga round kat bangi sebab nak cari seksyen 9 tak jumpa. rupanya seksyen 9 dekat masjid hasanah jer pun. oh ye, kat seksyen 9 tu la terletaknya kilang beryl's chocolate. baruku tahu rupa-rupanya dekat je dengan maktab aku. boleh la pergi lagi lepas ni kikiki.

ok bye !



2 comments:

:: Mrs.Eady :: said...

alohh jauh la pulokkk...

nida husna said...

nak kirim ke? hehehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers