Friday, November 4, 2011

dinner KFC

Assalamualaikum =)

sedih kena tinggal dengan roommate. dengan pencuri toto aku. malam ni kena tidur sorang. sedih3. nasib baik kredit DG available lagi. ada gak orang lain teman. :p

tidur sorang tak berapa nak sedih sangat. paling sedih nak pergi ice room tadi tapi tak jadi. huhuhu. sedih tau Rahmah buat aku macam ni. dah siap tiba2 tak jadi. ni semua sebab si teksi Megat tu la. aku boikot megat 3 tahun. hahaha. 

tak pa. chicken chop kat ice room tu aku postpone sat. tak kira. apa jugak yang terjadi aku tetap nak tuntut kat Rahmah suruh teman aku nanti. siap hang Rahmah. haha.

nasib baik Cik Zahiyatun ada tadi. dia keluar pergi warta. so aku kirim la KFC kat dia. tak plan pun nak makan KFC tapi dah perut ni dok berkeroncong sangat terpaksa la. dari pagi tak makan. sedih aku.


tunggu masa nak ngap. kan best kalau ni chicken chop ice room. :)

rasa tak mesra pulak kalau makan dalam kotak. letak dalam pinggan baru best !

lagi empat hari kena hidup sorang2 macam ni. sob3. tak pernah tau aku makan sorang2 macam ni. 

ok tata



6 comments:

GADAFINY said...

I love KFC

aminah halim said...

ish3...cian nye die

Anonymous said...

alolololo syg.. nnt i teman u tau.. jgn ryndu2 i.. haha

nida husna said...

gadafiny : me too :)

nida husna said...

minah. ikhlas ka x kecian kat aku ni. hehe

nida husna said...

rahmah. sape cakap i rindu u. hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers