Wednesday, November 16, 2011

selamat pengantin baru abang sayang :)

Assalamualaikum =)

pada 8 November hari tuh abang aku dah sah jadi suami kepada kakak ipar baru aku. masa depa akad nikah hari tu aku sorang ja yang tak da. sedih jugak. nak exam punya pasal sebab tu la aku tak balik. hari ni baru aku dapat tengok gambar depa. tu pun kat dalam fb kakak ipar aku. 

serius aku tak percaya abang aku dah menikooh. dua tiga kali jugak aku gosok2 mata tengok betul ke tak gambar ni. hahaha. memang sengal. 

abang. dah kawen jangan lupa kat adik yer. jangan asyik layan bini ja. huhuhu

my new sis-in-law. please take good care of my brother. i love him and i love u too. taun depan boleh la bagi duit raya banyak2 kat adik2 ipar kak wani yer :p

aai. jelingan manja abang aku ni. mesti tahun depan aku dapat anak buah lagi ni. hahahaha

sentuhan pertama. respect ah abang aku ni. kawen pilihan family sebab dia tak reti nak cari sendiri. huhuhu. tu yang nampak malu2 lagi tu. dah lama2 tak tau malu la pulak macam adik depa ni. kahkahkah

okla. babai. sapa rasa nak mai kenduri kat rumah aku nanti silakan la. kenduri abang aku ni. bukan kenduri aku. :)


4 comments:

Ana Farhana said...

sweet la :)

Alongxp said...

wah.. tahniah...

♥e'in♥ said...

slmt pgntn baru.. :)

Liling said...

tahniah dapat kakak ipar baru. hehe.

follow u. =) follow me back kalau sudi yer =)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers