Saturday, March 24, 2012

Pengalaman Berasaskan Sekolah sem 3 : part 1

Assalamualaikum =)

yeah i'm coming setelah 2 minggu tak buka langsung blog aku ni. seminggu cuti mid sem seminggu kena pergi sekolah. paling menyedihkan assigment yang belambak tu satu pun aku tak sentuh lagi. nampaknya tak insaf lagi aku sem ni kikiki.

okeh lupakan assigment kejap. esok balik maktab aku start buat la. sekarang aku nak story pasal PBS dulu. untuk sem ni aku pergi ke sekolah SK Haji Dorani, Sungai Besar Sabak bernam and my classmate Fiza Hawa pulak yang jadi tuan rumah. semua dah merasa jadi tuan rumah tinggal aku jer lagi yang belum. insyaAllah kalau sem depan umur aku panjang lagi maybe buat kat rumah aku pulak

btw, aku rasa PBS kali ni memang sangat-sangat happening. cikgu-cikgu kat sekolah semua best. pendek kata aku tak rasa kekok langsung la. macam sedih pulak PBS dah habes sobsobsob.


pagi-pagi sampai kena pergi perhimpunan dulu. teringat memori kat sekolah rendah dulu huhu.


perhimpunan memang tak lari dari hidup aku. kat maktab pun ada perhimpunan awwww.


sesi berkenalan dengan budak-budak pra. dulu aku tak masuk pra but PASTI !


masuk kelas ganti cikgu cekgi yang ada kerja lain.


majlis anugerah nilam. muka bosan sorang-sorang last semua buat bising



murid-murid and cikgu-cikgu



ustajah yang datang PBS pun kena duduk dalam dewan jugak :)



first time datang PBS ramai macam ni. kami rancang empat orang jer tetiba jadi tujuh pulak. ajaib! 

ok. nanti aku sambung lagi. bai



1 comment:

cik ziqa said...

selamat petang cikgu ~

tumpang lalu yee :-)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers