Tuesday, March 27, 2012

Pengalaman Berasaskan Sekolah sem 3 : part 2

Assalamualaikum =)

sambung lagi pasal PBS kali ketiga kat SK Sungai Haji Dorani, Sabak Bernam. aku rasa PBS kali ni paling best. penuh dengan gelak ketawa dan gurau senda huhu. kalau aku dapat posting kat sekolah ni kompom aku tak menolak. memang best sangat.


ustazah-ustazah pilihan =)


sepatutnya kami rancang lima orang jer nak pergi sekolah ni. pastu aku tak sangka pulak ada lagi budak maktab lain yang pilih sekolah ni.semua amik Pengajian Islam :)



sesi beramah mesra dengan students. budak-budak ni sedih kot kami pergi seminggu jer kat sekolah tu hahaha.



with cikgu-cikgu yang baik semuanya =)



yang berdiri sebelah aku tu guru pembimbing kami. dia baik ngaaat. yang duduk kat bawah tu dari kiri PK HEM, Guru Besar, PK koko and PK 1. depa semua sangat-sangat sporting =)



azira, azua, fira, minah, fiza, nida, nadea



jangan tengok kami. sila tengok necktie yang budak cute 3 orang tu pakai. aku taktau la sapa yang buatkan kehkehkeh.



model tak berbayar. paksa student tangkap gambo kami


dalam sekolah ni ada sampan wooo



habes tak da tempat nak posing. nasib baik ada student yang layankan kami haha.



bajet la wei hohoho.



kami tak sayang najib. gooo 1 malaysia



sikit-sikit gelak. tu jer kerja kami muahahaha.



sekolah ni baru dapat jadi sekolah lestari, so kami bertujuh kongsi duit belikan pokok limau nipis and limau kasturi untuk sekolah ni. harap-harap lebih lestari la SK Sungai Haji Dorani lepas ni.



paling best kat sekolah ni ada Ally Iskandar. tak sangka pulak Ally Iskandar masuk sekolah balik. tapi aku tak sempat pun jumpa dia. kalau tak boleh mintak autograf muehehehe.


ok bai




6 comments:

munna said...

dulu berangan juga nak jadi cikgu... tapi tak kesampaian....

apap2 pun kak munna doakan nida jadi ustazah yang terbaik ye....

nida husna said...

insyaAllah ameeen :)

Tyntha Lana said...

Salam nida,lana ziarah kembali :)

Heheh, pergi, jgn tak pergi pesta buku. Ada rezeki, leh jumpa disana :)

shark said...

hai nida..salam perkenalan dari saya :)

nida husna said...

Tyntha Lana : hehehe. ok nanti kita roger kat sana

nida husna said...

shark : salam perkenalan jugak :)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers