Saturday, January 19, 2013

boring punya pasal

Assalamualaikum =)


hari ni seharian aku kat bilik. serious boring sangat. maklumlah apa la sangat yang boleh dibuat dengan bilik besau ni. jalan dua tiga langkah dah terlanggar dinding kehkehkeh saja nak buat over. kan best kalau setiap bilik ada dapur, ada TV idok ler aku bosan tahap cipanzi macam ni hewhewhew. kesian pulak kat laptop aku. dari pagi tadi aku on dia tak tutup-tutup. apa pun aku harap laptop ni panjang umur, tak macam si compaq dulu =)

aku ni jenis yang tak pandai sangat nak ber-internet atau pun bersensawang lama-lama sebab kalau ngadap laptop lama-lama kepala aku cepat sakit. tapi kalau tengok movie takda hal. pelik kan muehehe. hari ni jer 3 episod running man aku layan. bila dah muak tengok running man aku buat kerja lain pulak. kerja lain tu ialah aku amik kamera and snap apa yang ada kat bilik aku ni dan inilah hasilnya.......................









\
kunci bilik aku



key chain dari klate kawan kite bagi



mouse baru beli. terasa hidup lebih bermakna dengan adanya mouse ni sebab lagi senang aku nak main game =)



key chain kakak usrah bagi 



nida..... :p



ketip kuku classmate bagi. khas dari korea wooooo



yang ni pun classmate bagi jugeee



yang ni kite beli sendiri kat pangkor

ok bye!


2 comments:

Ema Blog said...

jelas tahap kebosanan ni..

nik ros said...

dah bosan sgt yea..hehe
byknyer keychain

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers