Friday, February 11, 2011

aku pon dah join heartbeat !

salam..
uwaaaaaa rasa best sangat hari minggu ni..boleh blogwalking puas2 sebab dah tak tahu nak buat apa..assigment ada kena buat tapi hidayah tak sampai lagi hari ni untuk aku siapkan..lagipun submit lambat lagi..ekekeke..

bila aku buka je blog orang aku tengok dah ramai yang register heartbeat..so, tanpa ragu2 aku pon join sekali la..aku ni memang selalu ketinggalan zaman..bila dah ramai buat aku baru nak buat..:)

thanks to kiko sebab bersungguh2 promote pasal heartbeat ni kat shoutmix aku..

heartbeat ni tak ganggu status nuffnang kan?? hehehehe..

5 comments:

cik ewun said...

most welcome syg! hehhe :D sharing is caring taw ;)

jum kita saling click2 :D

ZWAN SABRI said...

HEARTBEAT?
apakah itu?
tringin gak nak taw.. uhuhu




MySuaraBlog: Anak Ikan Pembawa Virus?

Zyash said...

Best buat Heartbeat ne..ZYASH pun baru buat hari ne...hehehe
HEARTBEAT Tambah Pendapatan Selain Nuffnang
Lagi RM6.31cen nak Cashout Nuffnang

Sekamar Rindu said...

salam...

wp lamat lagi..buatlah assigment tu..pas buat..baru boleh releks...:)

kau kesah ke?? said...

wah u pon join hertbet.

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers