Sunday, February 13, 2011

nak tambah income? jom ramai2 join heartbeat

salam kawan2.. tetiba rasa nak buat post lagi pasal heartbeat ni..memang dah makin pemes sekarang ni..yang masih belum join tuh tunggu apa lagi jom la pakat2 klik banner heartbeat kat atas tuh..

:: jangan risau join heartbeat ni takkan ganggu pon nuffnang anda semua


oke..bila anda2 semua dah click banner kat atas blog aku ni..dia akan keluar mcm ni la..
pastu korang click kat heartbeat tu..



lepas tu korang click pulak kat create account tu..then isi la apa yang di tanya oke..



bila dah siap semua sila click continue

lepas tu korang kena sign in dulu..



kemudian sila click kat join HBlAffiliate pulak..



then sila click kat online application



lepas tu macam biasa la kena copy banner heartbeat ni ke blog kita.. bila dah click get a code kita boleh la pilih banner jenis mana yang nak diletakkan ke blog kita..

bila dah copy and paste banner kat blog kita maka selesailah tugasan kita untuk hari ini..:)

ok sekian dulu..jom la ramai2 join ea..baru meriah..

gambar2 ni semua adalah daripada blog mama zharfan.. tq mama zharfan



12 comments:

khairul akmal azman said...

join jgn x join
hehe...

Zyash said...

HEARTBEAT best, ZYASH dah RM11...hehe, baru 2 hari je 2.

nida husna said...

ala,,,,jeles ngan zyash,,hehehe

noraim said...

heartbeat neh sme mcm nuff ke?

nelly said...

heartbeat ? tak join..register dah .hehe

dya adriza said...

menarik. da lama nk join sebenarnya.. nuffnang pun asyik wat hal je dgn saya huhu

hazuan said...

dia macam iklan nuffnang jugak ke?

nida husna said...

yeap,,, heartbeat ni lebih kurg mcm nuffnng tapi lagi best kot..hihihi

♥ Anje a.k.a Mama_Balqis said...

wah bagus2 tutorial kita dah sampai ke blog ni...klik2 HB kat sini

yaya said...

ape beza heartbeat ni ngan nuffnang ey ?

nida husna said...

ntah la sama ke tak,, tapi jangan risau,, kalau register HB ni,, status nuffnang kita takkan bertukar pon,, kita still boleh dapat income dari nuffnang,,
jom la join,, tak rugi pon,, ;))

yanyan said...

dah buat heartbeat :)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers