Thursday, February 17, 2011

segment senyum tak nampak gigi

salam..
malam ni nak pergi Pulau Pangkor tapi sempat lagi jenguk2 blog kesayangan ni..rasa sedih jer nak tinggal kawan2 kat blog ni..ecececece..poyos..

ok kali ni aku nak join satu segment iaitu segment senyum tak nampak gigi oleh muazatuladawiyyah.. saya taw pasal segment ni sebab ditag oleh mrs.sabri
tq akak tag saya..

dah rasa nak join aku pon godek2 la gambar kat laptop ni..tak banyak sangat gambar aku senyum tak nampak gigi..last2 jumpa jugak satu yang aku rasa ok la kot..hihihi..just mencuba..



tadaaaaaa... inilah dia gambar senyuman tak nampak gigi aku..

dan aku telah tag mereka ini untuk join segmen ni :






12 comments:

WaNi Ae..! said...

thanx Tag wani !! hhu ~
kal0 wani FreE wani wat k..
sbb skunk niew wani ngh ExAm l0rh ..
hhu ~ =)

nida husna said...

ooo yeke,,,gud luck ea :)

WaNi Ae..! said...

hhu ~~ okeyh ~~
=__=

mrs.sabri said...

time kasih sudi join segmen tu ye dik :)

Farhah Zaidah said...

gud luck...! =)

.::cintabungablogspot::. said...

say cheeseeee... heheheh (uppss, jgn npk gg okeh)

Nurfazilah Cipa said...

goodluck!:)
ni cipa bwk awrd tok awk..amek tau!

http://nurfazilaharsat.blogspot.com/2011/02/award-utk-sume-follower-cipa.html

mrs.sabri said...

good luck dik :)

Zyash said...

Wah..dah join gak eh..Nampaknya ade persaingan ne..Semoga berjaya..

Mas-Azi-Mah said...

GOOD LUCK ADIK COMEL :)

muas said...

good luck ya,.thanx join segmen akk nihh

muas said...

manis jep,.

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers