Wednesday, March 2, 2011

contest ~ jangan pandang camera~

Assalamulaikum

Esok ada Kejohanan Sukan Tahunan (KOT) bagi peringkat IPG KPI.. so malam ni boleh tidur lambat sikit..sambil2 buat assigment aku blogwalking ler..:)
then tengok kat shoutmix ada orang tag aku untuk join contest "jangan pandang camera" ni..so, aku pon dengan senang hati nak join.. beliau yang telah aku tu ialah sharz.. tq yer sharz


jom ramai2 join contest by Dyanzjha ni..
kalau nak taw syarat2 contest "jangan pandang camera" sila click di sini

.........................................................
.........................................
........................

dan gambar yang aku pilih untuk contest ni ialah

..................................................
................................
...........



tadaaa..inilah dia..just try..menang tak menang tu belakang kira ok!

untuk contest ni aku telah tag mereka untuk join

1) eyka


3) muas

ok done !

3 comments:

mrs.sabri said...

time kasih sudi tag akak..nanti ada masa akak join ye..

cik bihah said...

GUd luck dear =)

visit : www.kznabihah.com

nida husna said...

tq :)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers