Friday, March 4, 2011

Pelancaran Kuiz PNB 2011

Assalamualaikum

Hari ni aku dah pergi majlis pelancaran kuiz PNB 2011..taun lepas aku masuk jugak kuiz ni tapi tak lopaih pon..ekekeke..pengetahuan aku tentang kewangan ni masih cetek..tengok la taun ni macam mana pulak..kalo rajin aku masuk lagi tapi kena banyak membaca lagi ler..
aku pergi ni under PRS aka pembimbing rakan siswa..tapi hari ni ramai pulak budak2 prs yang tak dapat join ke majlis ni sebab ramai yang pergi majlis apresiasi JPP taun lepas..so, ramai yang pergi hari ni budak2 junior..

otw..kat atas bas tapi dah nak sampai ni..agak2 kat mana yer tempat ni..ekekeke


dah dekat2 nak sampai dah ni..sign board pon da kelihatan yer


haaaa..tu dia banner..pelancaran pertandingan kuiz PNB yang bertempat di Palace of the Golden Horses..


1st time menjejakkan kaki ke palace of the golden horses..sebelum ni dengar sebab Mawi kawen kat sini..pastu slalu lalu tapi tak penah singgah pon..ekekeke


student2 maktab aku sedang menuju ke destinasi
tak nampak orang lain pon kat luar sebab ktorng sampai sangat lambat..
orang dah nak habes ktorg baru nak sampai..ish3


apa la aku ni kan..benda ni pon nak snap..;))


oleh kerana ktorg sampai lambat..so terpaksala share meja dengan student2 dari masterskill..mula2 aku ingt lelaki tersebut pensyarah..rupa2nya bila ditanya beliau ialah driver bas kolej masterskill..


aku di meja bernombor 57


tengok la dia punya menu..semua dah ada dalam perut aku..hihihihi


menu pertama..hape ntah nama dia..sedap gak rasa..


macam2 ada..



ni pon sodap


nak buah lagi..rugi pulak aku amik sikit je


last menu..yang ni aku tak ambik pon sebab perut dah macam belon..takleh nak masuk makanan dah


dengan student2 dari masterskill..mula2 tu malu2 kucing jer sebab tak pasal2 kena duduk semeja dengan dorang..tapi bila dah berkenalan tak donye nak malu2 lagi..
dorang ni memang baik walopon kat meja tu aku and kawan aku jer yang islam..


ni pon yang duduk semeja ngan aku gak



majlis tamat dalam pukul 5 macam tu la..


lepas tu sesi fotogedikssss pon bermula..


ada gaya gadis melayu terawal di asia tenggara tak??


apa motif aku buat mimik muka macam ni ha???ekekekeke


kami adalah classmate..hikhikhik



dengan kuda pon nak ambil gambo kan..


bab2 bergambo memang keja kami..;)


i like this pic walaupon nampak Rahmah lagi slim world dari aku..


ok ni last posing sebelum btolak balik ke Maktab dengan perut yang kekenyangan..Alhamdulillah..
*
*
YES2 mood hari ni sangat hepi sebab akhirnya dapat jugak menjejakkan kaki ke Palace of the Golden Horses..


ini cuma selingan..gambar masa KOT semalam..entri pasal KOT aku tak buat sebab gambo takde..sempat tangkap satu ni jer pastu betri kamera hbes..aaaaaaaiyak..

19 comments:

ctpayong said...

bestkan kat sini. cantek2

nida husna said...

best2,,hihihi

Nurun said...

kuda emas tu nmpk unik. best nye die makan2 ye.

nida husna said...

hehehe,, best besokan badan

^KillerWae IS BACK ..!! said...

Ini Bukan Spamm !!
Blog Walking..
Visit Back Please..


^Hacker Blitar Sejati™..
^NEO DEEVRO™..
^BACEMGAKURE™..
^DEEVRO™ IS CRIME !!
^BLITAR™ WAE..


tHnKz 4 Visit.. ^_^
salam Damai dari Blogger BLITAR..
Untuk Tukar LINK silahkan Klik Link INI..

aminah halim said...

aku teruja tgk ade ju d ctu.hahaha
t aku kawen kalo murah rezki le la wat kt ctu.hakhakhak

nida husna said...

hohohohoho..boleh gak minah..tggu duit dari avail beuty hg tu menimbun taun depan bleh dah kot..ekeke

ked :) said...

wah meleleh airliur tgk makanan.
style.

n@jwamz said...

woOw!!! bestnyer...great experience!!

nida husna said...

kikikikiki,,
jom2 lepas ni kita pergi sesame plak :)

anym dan dunia said...

cntek kuda tu :) gohoho

nida husna said...

lah,,kuda ke,,ingatkan orgnya,,kikiki

senyum cinta said...

kuda emas..ley jual ka? hihi salam kenal

nida husna said...

kikikiki,, boleh,, mau beli ke??

MiSsZ said...

Wah... bestnyer!! jeles tengok... makanan tu cam sedap jer.. Nida kawin nanti wat kat situ gak yer.. hehe.. setaraf r ngan mawi nanti..

Mai la join pertandingan kat http://missz84.blogspot.com/2011/03/mai-join-pengkomen-terhebat-di-missz.html.. sekarang anda perlu bagi 19 komen untuk dapat ranking 1st..

Amirrah Zawani said...

wahh bestnya pg sana..
tak pernah jejak sana pun lagi..
insya Allah one day :)

Amirrah Zawani said...

wahh bestnya pg sana..
tak pernah jejak sana pun lagi..
insya Allah one day :)

nida husna said...

kikikiki,, saya mane la nak mampu kawen kat tempat2 cenggini,,kalo org taja bleh kot,, :)

nida husna said...

bestttttttttttttttt,, jom pegi ramai2,,hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers