Wednesday, March 16, 2011

ke Terengganu pula

Assalamualaikum kawan..
blog ni memang tak dapat diupdate lagi buat masa sekarang.. semalam aku naik bas dari kedah ke KL.. malam ni aku akan naik bas dari KL ke Terengganu untuk PBS kat Sekolah Kebangsaan Gong Pasir, Dungun selama seminggu..
lepas dah settle semua baru boleh terjah2 blog orang.. tak sabar nak update pasal PBS.. okeh nak kemas2 pastu nak makan pastu malam ni dah nak gerak..bubye kawan2..

nanti kite follow balik yer sape2 yang dah follow kite tu..sekarang kite memang tak sempat lagi..

1 comment:

raihana blossom said...

hehe. samalah kena pbs. cuak3 :(

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers