Monday, March 21, 2011

jadi cikgu memang mencabar

hari ni dah hari kedua aku ke sekolah.. mula2 excited gak sebab dah lama tak tengok budak2 kat sekolah macammana kan.. tadi masuk kelas budak darjah 2 macam2 perangai..jenuh nak kawal kelas..yang macam ngada2 pun ada.. tapi dorang kan budak2 kan..mana la boleh fikir lagi..
ok2 takleh story manyak2 lagi tenet sangat slow tambah pulak banyak tugasan kena siapkan..gambo pun tak dapat nak upload..
yang penting tak sabo giles nak habeskan PBS ni.. nak balik nak balik nak balik..
nanti aku story manyak2 lagi..

tatatatatata tawan2

5 comments:

Zyash said...

Banyak2 bersabar yer...Just imagine yg diorg ne tersangat la cOmel...huhu

bila blog bercerita said...

waaaa....jdik ckgu....sonoknyee.... ; )

~conangirlz~ said...

oo, cikgu rupenya..selamat mengajar..hope dapat abeskan PBS tu ngan jayanye ye..^ ^

bila blog bercerita said...

gune bhase isyarat jep lah kat dak2 yg xphm bhase 2...huhuu~
jdik ckgu mmg kne byk sbr...kan kije plg mulie... senyum keyh... ; )

bila blog bercerita said...

gne bhase isyrat jep lah kat dak2 yg x phm bhase 2...huhuhu.....
jdik ckgu mmg kne byk saba...kan kije plg mulie...
senyum keyh...wink2~ ;)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers