Wednesday, March 30, 2011

cuti-cuti malaysia @ berkelah di Dungun

Assalamualaikum..

dah hari ke3 kat Terengganu ni..memandangkan hari sabtu kami tak kesekolah lagi, so pagi2 lagi Mak Teh dak Fira ajak sarapan kat Pantai..pantai apa tah namanya ni..aku ikut jer mana dak Fira ajak..kikikiki



gojes gila ah dak Fira ni dengan kain kembang2 segala..kat belakang tu mama beliau..kat belakang lagi nenek beliau..



sebelum semua menikmati sarapan..kita bergambo dulu yerk..time ni semua keturunan Fira ada kecuali ayah dia jer..



hohohohoho..sedang enak menjamu selera..anyway family Fira baik sangat..agak2 turn rumah aku nanti nak bawak Fira, Fiza and Minah berkelah kat mana pulak yer..


ok sekian saja entri pendek dan ringkas daripada aku sebab hari tersebut tak buat apa sangat pun..lepas balik dari pantai duk kat umah jer :)


2 comments:

mrs.sabri said...

kalau pantai kat depan uitm tu namanya pantai teluk lipat..

nida husna said...

oooooooooo,,,lupe plak saya,,hihi

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers