Thursday, March 10, 2011

esok aku balik ye_____ay


Asssalamualaikum kawan2..

esok hari aku mau pulang suda ke kampung halaman yang tercinta.
last balik raya cina hari tuh.. tak sabar nak jumpa anak2 buah kat rumah.. mesti dorang dah rindu aku sangat2..muahahaha

cuti ni tak lama pun seminggu jer.. standard cuti sekolah la kan.. tapi kali ni lepas cuti kena PBS pulak.. PBS tu kawan2 ialah Pengalaman Berasaskan Sekolah..
1st time nak pergi sekolah ni..nebes2..dah tu bukan pergi saja..manyaaaaaaaak tugasan maaa..

untuk PBS tu aku buat kat sekolah Gong Pasir, Dungun merantau ke rumah roommate aku.. last aku pergi terengganu kalo tak silap aku masa darjah 4 ke 5 macam tu ja kot..hua3.. kesian kan..

oke2..pasal PBS nanti aku update.. janji esok balik..naik bas sowg2 jer.. tak de kawan..sob3.. sapa suruh orang ajak balik sekali takmau kan..ekekekeke

bas yang bakal aku naik..aku selalu gak naik bas ni..taktaw la apa istimewa bas ni yang aku minat sangat..



yeaaaay dah ada tiket..kak aku yang belikan tiket nih..save budget..ekekeke

okeh aku nak blogwalking puas2 dah balik rumah aku malas nak berblog ni..kena tumpukan sepenuh perhatian kat family..bukan selalu nak balik kan..eheheheh..geli kan baca ayat skema ni

5 comments:

Zyash said...

Selamat berhujung minggu dengan family yer..!!

nida husna said...

hihihihihi,, tq ;)

aminah halim said...

blk nida jgn xblk.haha

dya adriza said...

hehe sama la kita. minggu depan PBS. mula2 rasa sonok x sbr sgt, tp bila tgk byk kerja kena buat.. aduii.. rsa mls plak tetiba =P haha

♥e'in♥ said...

wah.. bestnye dpt cuti..

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers