Saturday, August 13, 2011

belajar dengan gembira

Assalamualaikum =)

menghabiskan cuti hujung minggu tanpa dak fira selaku roommate dan classmate. nasib baik ada dak Rahmah yang teman. kalau tak mesti dah boring gila aku ni. ingat dua hari cuti ni nak habeskan masa dengan siapkan assigment jer. takmau berblog segala. tapi memandangkan otak aku ni dah naik muak asyik dok menaip assigment aku cari la jugak point untuk buat entri baru. bosan gak kalau buka blog tengok entri yang sama ja tak update2. 

aku rasa semester ni memang disaster betul la. tak macam semester lepas. boleh rilex2 nak guling2 atas katil memanjang pun takda hal. tapi apakan daya. dah nama pun student tak da yang senang punya la. huhuhu

semester ni aku belajar sempoa time math. mula2 semangat la buat. bila sampai jer operasi yang banyak2 terus jadi down. dah tak reti. jadi tak semangat la. hahaha

time present bm. buat aktiviti kolaj.


bengkel muzik time bm gak. 

setiap kumpulan kena cipta lagu untuk kanak2 literasi


semangat dak ni. buat2 aktiviti ni semua ni memang menyeronokkan. boleh lupa kejap segala kerja2 lain. hihihi

tapi terus jadi tak seronok bila tengok benda ni. kikikiki

ok roger. dah dapat update sikit pon ok dah. tapi aku pon taktau motif aku buat entri ni. hahaha

3 comments:

ZWAN SABRI said...

buat assigment rerajin ye.. nasib bekla zwan cuti 4 bulan.. x yah nak pikir pasai assignment bagai.. HAHA

MySuaraBlog: Lelaki Pun Kena Kanser Payudara

Pesona Algebra said...

Nida ni mst pndai math ni, ade sempoa gitu2 ;p

ZYASH said...

Suka dengar bunyi sempoa ne.. Nak2 kalau org yg gune tu expert.. Kemain laju je tangan dia mengira.

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers