Wednesday, August 3, 2011

contest : Raya Datang Lagi

Assalamualaikum =)


dengan rasa senang hati aku dah join satu contest kat blog TelagaPutihWorks. contest ni beliau bekerjasama dengan blog BudakSeparaMatang
tak susah pon nak join contest ni. cuma perlu buat satu kad raya mengikut kreativiti memasing dengan ucapan sekali.
meh tengok kad raya aku. walaupun baru jer start posa tapi kad raya dah siap. ngeh3


cantik tak? cantik tak? :p

abra gadabra. fuhhhhh! semoga aku menang. hahaha

dengan ini aku mengumumkan bahawa aku pilih 2orang rakyat jelata aku untuk join contest ni.



yang lain pun jom la pakat2 join contest ni



3 comments:

tiefazatie said...

tq..=)

AnaAnis.MUsliMah said...

jalan2x tgok kad raya..waa! kreatif ..^^..

jemput join nee juga
http://anisasniza.blogspot.com/2011/08/jom-join-segmen-pertama-saya.html

Telaga Putih said...

contest dah tutup! thanks 4 join!

tengok kad anda di fanpage saya.. kalau ada, sila like kad anda.. kalau takda, tinggalkan link entry di wall post page itu..

gud luck!!

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers