Wednesday, August 3, 2011

Ramadhan bulan bersabar

Assalamualaikum =)

huh! bukan main susah nak update blog sekarang ni. start jer puasa yang lain pun dah start jugak. assigment bertimbun2. pesentation jangan cakap la. sampai nak buka blog lama2 pun rasa bersalah tetiba muncul. kerja banyak tak siap tapi sempat pulak berblog. owh tidak! memang sangat menyiksakan diriku sekarang. rasa macam tengah pikul kayu balak ja sekarang ni selagi assigment yang datang macam peluru kat palestin tu tak siap. dah la semua kena hantar sebelum raya. lagi la. hari2 aku dihabeskan dengan ngadap laptop jer. huhuhu

pepagi baru sampai kelas. mata sembam tak yah cakap la. memang tiap2 malam kena tido lewat. takmau tension2 lagi. cuba ceriakan hari ni. ngeh3

tapi tetiba tension balik bila tengok semua orang kusyuk ngadap lappy memasing

ini lagi la. punya kusyuk sampai tak tengok kiri kanan dah. sah memang aku tak tipu. keja memang melambak sekarang ni. kalo tak jangan harap la pepagi lagi dah ngadap lappy macam ni

budak ni pon di paksa senyum. kalo tak dok kusyuk buat keja gak. 

apapun aku dah happy sikit sebab tiket balik raya dah beli. ni pun terpaksa naik bas AB express.bas lain semua dah penuh. 

ok la. terpaksa stop menulis. ustazah dah masuk. ekekeke :)


1 comment:

ju said...

kui kui kui

*yg 2nd last tu

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers