Sunday, August 14, 2011

kalaula hari-hari macam ni

Assalamualaikum =)

sekarang ni aku masih lagi kat dalam kelas. jap lagi ada kelas ganti Literasi BM. aku memang anti sikit kelas petang ni. tambah pulak bulan puasa ni. kompom tersengguk punya. selalunya kalau ada kelas petang aku balik semayang kat bilik dulu. tapi hari ni rasa larat pulak nak balik. hehehe. tak balik bukan bermakna aku tak semanyang tapi tetiba hari ni rasa rajin pulak nak pergi semayang kat Masjid Assyafie IPG Kampus Pendidikan Islam. masjid kat dalam maktab aku la tu. lagi dekat dari bilik aku. huhuhu. 

sementara nak pergi semayang aku online la dulu. taktau nak buat ni. kerja melambak tapi takmau sentuh lagi sekarang. tak da mood nak buat. 


dok round2 dalam kelas jer. memang bersepah gile. maklumla japgi kan ada kelas BM. ada pembentangan. :p



berselirat wayar dalam kelas.menunjukkan betapa gigihnya budak kelas aku buat kerja dalam kelas. wink2



ni mesti bahan untuk pembentangan japgi. muahahaha. main snap jer aku ni. tengok la kami. dah habes SPM tapi baru nak belajar ayat macam budak tadika. hahaha. 



ni memang takda kerja. desktop pun nak tangkap gak. dah la guna gambo sendiri pulak tu. :)

sejak ada tepon cabuk cap kapal layar ni best pulak dok tangkap2 gambar lepas tu terus upload. lalala


1 comment:

✿Cik Bunge✿ said...

penat kn kalo kls smpai ptg...
siyesly ngantok tahap dewa =_=

LB subjek yg sgt best...
gunting2,,maen2 dlm kls kn3??

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers