Thursday, September 15, 2011

cuti sempena sambutan hari kebangsaan

Assalamualaikum =)

sebut saja cuti mesti semua orang suka kan. termasukla aku ni. memang pantang cuti memang syok habes.haha. esok aku tak ada planning apa2. cuma perlu duduk terperap kat dalam bilik siapkan assigment ja. cadangnya nak start malam ni tapi hampeh. asyik dok melayan blog ni sampai lupa kat asigment. huhuhu. jangan jadi macam aku ek!
tak macam sambutan hari kemerdekaan tahun lepas. aku pergi kot. sebab kena jadi orang suruhan buat Human Grafik.huhu. menderita wooo. 10 hari kena berlatih dalam bulan puasa. nasib baik tahun lepas punya sambutan kat dalam stadium. ada aircond. so, tak merasa la sangat letih tu. yang tahun ni aku taktau la pulak macam mana sambutannya sebab tahun ni depa amik budak junior pulak. 

ok. aku malas nak menaip panjang. sebelum tu aku nak hangpa semua tengok dulu video ni. hehehe
dah tengok? bagus :)

i love Malaysia. saya bangga menjadi anak Malaysia. huhuhuhu

saya jugak sayang sama negeri Kedah saya yang tercinta. 

okla. cukup tu ja post meraban aku. Selamat bercuti esok. tata


5 comments:

NuR 'aQiLaH said...

hidup kedah! ;)

maszull said...

salam nida...selamat hari merdeka n hari 1 Malaysia....selamat bercuti juga yer...:)

Green Apple said...

salam kemerdekaan

Noor Fatin Nadia Ismail said...

Selamat hari malaysia dan merdeka..!! hee.. proud to be malaysian..^^

Hafizzi Aziz said...

hidup kedah! apit anak jati kedah gak! hoho

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers