Saturday, October 6, 2012

amali fotografi EDU 3105 @ cameron higland

assalamualaikum =)


aku baru ja balik dari cameron ni. sampai bilik ja terus pergi mandi lepas tu terus on lappy then transfer semua gambar. itu gelojoh namanya =) 

just a short update. aku cuma nak tunjuk hasil gambar-gambar yang aku tangkap tadi sebelum puan rosnah mintak hihihi.












bestnya update blog sambil makan strawberi nyum3. esok aku update detail pasal lawatan ni. terima kasih my abang sayang sebab pinjamkan nikon D90 kat adik kesayangan dia ni hihihi. sayang abang ketat-ketat. mmuah (^_^)

sekarang aku nak tido. penat berjalan tadi. bye!





6 comments:

Nadiah Sidek said...

ambil kelas fotografi ke? seronoknya!

Nia Ridzwan said...

amboi depa amali cameron terus. hihi.
gambaq bunga purple dan kuning tu cam wallpaper dah.

btw, bittaufik wannajah :)

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

cantiknya..
sy sgtttt suke gambar bunga yg bokeh2 gitu.. =)

aimaniman said...

cantiknya.. akak pun minat amik gambar tapi x temampu2 nak beli dslr.. kamera cikai ada laa tp x bleh amik gambar cantik2 cam ni..

nida husna said...

Nadiah Sidek : xdela kak. ktorg belajar fotografi untuk subjek teknologi. ada satu tajuk jer untuk fotografi bukan kelas fotografi pun =)

nida husna said...

Nia Ridzwan : tq awak hihihi

aimaniman : beli la kak. kumpul duit sikit2 hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers