Thursday, October 4, 2012

penangan EDU 3105 ( teknologi dalam pendidikan )

assalamualaikum =)


dihujung-hujung sem ni memang tak boleh nak bersantai sangat. kerja makin menimbun. assigment dah start expired. kelas mikro mula menggila. macam tu lah kalau jadi student IPG. mata pun semakin menjadi panda muehehe. saja nak cakap over sikit !

tak mau cakap pasal subjek lain. aku cuma nak story pasal edu jer. semalam pukul 3 lebih baru dapat peluk bantal busyuk gara-gara sibuk siapkan fail yang puan rosnah mintak. tak mau jadi macam hari selasa lepas. bila puan rosnah panggil sorang-sorang untuk ambil markah semua tugasan yang kami dah buat, aku jadi blur. blur sebab tak ready. dan aku tak ready sebab taktau akhirnya akan jadi macam tu hihihi. 

jadi sebab tak mau ulang macam tu lagi, aku kena siapkan fail sebelum kelas start. puan rosnah dah janji nak cek fail hari ni. bukan fail aku sorang. tapi satu kelas. buat gerun jer tau. dah la banyak kerja kena buat. nak siapkan video cyberlink la, mailmerge la, story board la, refleksi la. ayoooo fenin!

lega semua bebanan ni dah lepas. fail pun puan rosnah dah cek tadi (^_^) 
sekarang ni dah boleh rilex sebab assigment semua dah hantar. assigment edu aku dah hantar selasa lepas. 



salah satu tugasan edu. kami kena buat satu bahan bantu mengajar. ni yang kumpulan aku punya. kami buat dadu ajaib. kononnya nak guna untuk ajar tajuk adab terhadap ibu bapa.


dam ular kumpulan fira. 



punya la kusyuk nor buat kerja sampai tak perasan aku ambil gambar dia =)



BBM kumpulan nor. depa buat buku gergasi untuk ajar pasal malaikat



kumpulan mah dok siapkan OHP sebelum tunjuk kat puan rosnah



BBM kumpulan mah. depa buat keretapi. besaq gedabak haha.



hakim dah pandai bergosip dalam kelas edu =)




budak laki 3 orang kat depan tu tengah dok present bahan depa kat puan rosnah. yang lain tengah tunggu giliran :)


lega kerja edu dah settle. esok boleh pergi cameron untuk amali fotografi. yeay! 



3 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Salam Nida Husna,

Kerja cikgu ke student :)
Seronok juga buat kerja reramai nikan :)

Akak dah follow Nida Husna :D
Nanti sudi-sudilah follow akak yang baru berblog ni :D

Cikgu Fikri said...

wah...
comel lah dadu tu...
huhuhhu :)

nida husna said...

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) : saya student lagi la kak =)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers