Sunday, October 7, 2012

amali fotografi @ MARDI cameron higland

Assalamualaikum =)


satu malam update dua post. memang tak da kerja namanya ni hehe. 

lepas kami puas posing-posing kat ladang teh, kami bergerak ke MARDI pulak. kat mardi ada banyak bunga-bunga yang cantik. masa kat mardi ni la kami buat amali betul-betul. lecturer suruh kami ambil gambar banyak-banyak. nanti dia nak tengok =)



cantik bangunan kat sini. rasa macam kat paris pulak =)



amali dah start. mula la nak berlagak PRO kan muehehehe



dah letih snap gambar flora fauna kite snap gambar sendiri pulak kikiki.



motip la sangat kan sampai pokok tu pun kau nak cium :p



kat dalam mardi ni ada jual strawberi coklat. yang paling best ada ais krim strawberi. sedap ngat.



photoG by hakim najmi =)



merajuk dengan pakwe.



special pic for mum and dad. walaupun tangan tak gebu kikiki.



the beautiful Juniza 



lepak-lepak kat depan surau. baru sudah solat :)



lepas dah puas ber-photoshoot kat mardi, kami pergi makan then pergi pasar. orang lain kemain lagi beli bantal la, t-shirt la, key chain la. aku beli strawberi dengan chocolate jer hehe. 


pukul 5 kami gerak balik. memang dah penat sangat dah walaupun singgah 3 tempat jer. walaupun pergi sehari jer tapi aku dah puas sangat dah. maybe next time boleh datang honeymoon dengan hubby pulak kat sini kikikiki. bab verangan memang best. 

ok bye!


11 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Nida tak gi petik strawberry ke.. lagi best tau :D

Imah Dinor said...

salam kenal....selamat berjaya ye...good job...

Imah Dinor said...

salam kenal....selamat berjaya ye...good job...

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

dh 2 kali gi CH tp lom sampai lg kat sini..
huhuh,kena repeat pi lg..
re: bedak arab tu rm60..
nk gitau la yer..

nur naa'irah said...

salam..nice blog and interesting entry..lama da xp CH..kat sana dulu sgt sejuk..:-)..

aimaniman said...

seronoknya,.. sambil buat amali sambil posing maut...

KUREKURE COMEL said...

sejuk mata memandang...rindu pd zaman dulu time sek...haihh...


sume cantik2....mina ni xmerasa lg pegi ch....tgk org lain pegi pun dah terubat hati...hehehe....

Ema Blog said...

best nyer buat amali fotografi di tmpt sejuk

Misz Mieza said...

Sedap tak strawbeu coklat? Tak pernah try.. Dengar macam sedap.. Teringin plak tetiba..

Nida Husna said...

Misz Mieza : kalau tnya saya semua sedap hehe. saya penggemar stawberi =)

MERAN QAMAR said...

cameron woooo dekat je ngan tempat saye tuuu
terjah entry saya ke
masa dekat tioman
enjoy pic2 nyaaa
http://aempat.blogspot.com/2012/04/tioman-feel.html

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers