Sunday, October 21, 2012

Halfest 2012

assalamualaikum =)



halfest dah lama habes aku baru rasa nak update huhu. minggu lepas busy sikit. aku tak sempat nak pilih-pilih gambar. nak edit lagi la tak sempat. hujung minggu pulak aku pergi holiday dengan dak kelas aku.

aku pergi halfest ni berlima. kami memang dah plan awal lagi nak pergi hari sabtu. kalau hari ahad takut penat pulak isnin dah ada kelas. mula-mula kami nak pergi empat orang ja. naik moto tinggal dekat KTM UKM, lepas tu naik KTM jer sampai PWTC. tengok-tengok aminah halim pun nak ikut jugak. jadi dia la yang jadi driver kami kehkehkeh.


aminah halim tengah kusyuk drive dalam hujan lebat. nasib baik dia super women =)



hujan lebat gila woo time ni. tapi semangat nak pergi halfest punya pasal kami redah jer hujan ni



sampai jer kami terus daftar



yeay dah dapat pas pelawat dah :p



masuk-masuk ja terkezut beruk aku. orang macam dalam tin sardin. tapi kami redah jugak. bukan nak beli sangat pun, nak makan tester ja kahkahkah



dok tengah jalan tiba-tiba ada abang yang jaga kat gerai boboiboy panggil kami suruh posing kat sini. lepas tu dia suruh kami join contest hihi. apa lagi kawan-kawan jangan lupa vote kami tau !



dok merasa jeruk Pak Ali. ngada nak rasa la konon. walhal dah seploh kali aku beli jeruk Pak Ali haha



yang ni gerai sambal. sedap dia punya sambal. terpaksa aku rembat sebotol



laki yang jaga kat gerai ni kawan aminah. dah lima tahun depa kenal kat myspace tapi kali ni baru first time jumpa. tapi depa ni kawan jelah, bukan berpacaran pun hihihi.



coolblog sedap =)



sampai kat kaunter zakat. pekerja yang comel 2 orang ni suruh log in fesbuk pastu like page zakat. lepas like dapat topup sorang lima hengget. yeay!



makan meggi vit's perisa itik. sumpah tak sedap huehuehue.



ada chef zam 



yang ni jeruk apa tah. tapi jeruk Pak Ali lagi best la



misi mencari tester 90% berjaya hahaha. semua benda aku makan tapi tak semua pun aku beli



fira kata sem depan dia nak masuk masterchef. muehehehe



chef ezani pun ada la. dulu aku suka tengok dia dalam masterchef. gambar Siti Nur Haliza pun ada gak kat aku tapi malas nak masukkan dalam blog sebab aku bukan peminat dia teehee.



sapa kata aku tak pandai buat kek? tengok aku siap ada kedai kek lagi tau. kalau rajin singgah la eh kedai kek aku muahaha.


ok bye!

7 comments:

My Life's Journey said...

waaa kalau jalan2 mcm ni sekali sekala dengan kawan2 mesti best giler ..lama da umi tak jalan2 mcm ni gan kawan2 ..

best2 tengok dear dengan kawan2 (^_^)

Ana Farhana said...

time 13 oktober ni kte join fashion show dkt pwtc jugk.. hehe :D

nur naa'irah said...

salam..waa..bestnye..xpe,yg penting kita sntiasa pandu hati..aminah halim seiras cam senior sy..subhanallah..:-)

Nida Husna said...

My Life's Journey : ummi xpe dah ada husband. bleh jln2 dgn husband pulak. xlama lagi dgn baby kan hehehe

Nida Husna said...

Ana Farhana: kite pun ada lalu kat tempat fesyen show tu. pastu jumpa natasha hutson =)

Nida Husna said...

nur naa'irah : yeke? entah2 dia mmg senior awak hehe

aminah halim said...

tumpang lalu..sape senior tu.hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers