Saturday, October 13, 2012

restoran D'Jabris Ikan Bakar Serkam, Bangi

Assalamualaikum =)



semalam aku makan kat luar. dah lama tak rasa makanan kedai. selama aku masak dalam bilik jer. tapi semalam rasa nak ubah selera pulak. minah ajak aku keluar makan, aku terus setuju jer. Fira, Rahmah, Atun pun ikut sama. kami pergi makan dekat D'Jabris Ikan Bakar Serkam. bangi memang sangat famous dengan makanan, ni kali pertama aku datang sini. tu pun atun yang suggest sebab dia dah pernah datang sini


air bandung soda. aku dah minat dengan air ni sekarang =)



Tomyam campur. memang betul-betul tomyam la. pekat dan sedap :p


telur dadar


kailan ikan masin


watak utama, ikan pari bakar. ikan ni sedap cuma macam tak fresh sikit. 


totally aku rasa ok la kedai ni. boleh pergi lagi lepas ni janji duit berkepuk =)
lepas makan kenyang kami pergi solat maghrib kat masjid hasanah lepas tu pergi layan perasaan kat putrajaya. tehee layan lah sangat kan. dah la hujan masa tu.



kaki sapalah tu kan


sesi mem-bajet pun start. bila dekat-dekat nak exam ni mood menggila muehehe.



3 gadis kampung masuk putrajaya hehe.



rahmah. hujan-hujan pun sanggup nak bergambo punya pasal



cik zahiyyah. konon nak terbang la kan 


cik zahiyyah jarang masuk dalam blog aku. sebab dia kelas lain, aku pun jarang hangout ngan dia


turn aku pulak nak terbang. berani la kau terbang dengan kain kan :p



ok rahmah pulak. tapi versi lagi cover kahkahkah



aminah halim tauke bekam. dia la yang selalu jadi driver



mah tengah doa moga-moga cepat kawen.



cik zahiyyah dengan minah roommate. nak tangkap gambo macam ni kemain susah sebab malu hahaha.



minah dengan wira yang sentiasa jadi wira bawak kami jalan-jalan


rasa macam skema pulak buat entry ni. sambil menaip sambil menyembang dengan kawan-kawan aku. malam ni berpesta kat bilik. ok bye!



2 comments:

wahida said...

aku pun suka soda bandung...sedap kan...

nik ros said...

seronoknya dapat keluar makan yea.mkanan pun nampak sedap jea

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers