Wednesday, May 11, 2011

1st anniversary

Assalamualaikum :)

pagi ni bangun tido jer terus buka blog. mana taknya. dua hari blog tak boleh buka. sedih2. nasib baik hari ni dah boleh. hehe
sepatutnya entri ni aku post 12 mei hari tu lagi. walaupun dah terlambat tapi aku nak jugak publish entri ni. hehe

Alhamdulillah pada 12 Mei 2011 dah cukup la setahun. rasa macam sekejap jer. pejam celik pejam celik dah setahun. hehe. tapi baru setahun. lambat lagi ni.at least 3 tahun lagi. sabo jela =)

selamat ulang tahun sayang~~~ hahaha. nak nyanyi tapi tak reti

terima kasih bagi kite buku ni. tapi kite baca tak habis lagi. baru setengah. nanti boring2 kite sambung baca lagi. sekarang ni kena baca yang masuk exam dulu. hehe

ok sekian entri ringkas ni. study3 :)

8 comments:

Syafiq Rosli said...

thniah lah..:)

ju said...

pewwit

nida husna said...

syafiq : tq

nida husna said...
This comment has been removed by the author.
nida husna said...
This comment has been removed by the author.
nida husna said...

jue : ngada na

bila blog bercerita said...

anniversary ape niyh...??
kawen kew blog...??
hahahahahha.....
pape jep lah yep.....
congrats....
wink2~~~ ;)

nida husna said...

bila blog bercerita: saja taknak sebut annoversary ape,,haha

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers