Sunday, May 22, 2011

bloglist http://kakyongnida.blogspot.com/

Assalamualaikum=)

Alhamdulillah layout sudah berjaya ditukar. jadi yang lain pon kena upgrade jugak. aku sebenarnya tak pernah ada bloglist yang tetap. untuk classmate aku sekarang ni ada la. jadi kali ni aku nak buat sikit kelainan. 
sapa yang sudi nak jadi bloglist aku tu jangan risau. mudah jer caranya. 

header ni pun kalau ada masa aku nak tukar jugak. tapi tak reti nak design bagi cantik.

anda tak perlu pon susah2 buat entri khas untuk aku. yang perlu anda buat ialah tinggalkan link blog anda kat entri ni. mudah kan?
bila dah ada bloglist nanti baru aku lebih semangat nak blogwalking. hehehe. 


13 comments:

Chegu Zubir said...

c.z nak join...senior datang baca entry junior...hahaha...sempat lagi update wlupun exam ek..hehhee

ni url c.z
http://zubir5588.blogspot.com

nida husna said...

c.z: hehehe. tq senior. otak dah melelong. nak hilangkan tension jap jer. entri ni dah lama tulis cuma tak publish je lagi. tunggu masa sesuai.hehhe

LiLy @ MumMyQiStInA said...

nak join jugak..

url : http://qistinaolivia.blogspot.com

MamaEma said...

nak tumpang sekalilah

http://mamaemacyg.blogspot.com

faidah misnan said...

as salam . . fai join . . hehe
thanks ajak fai join . :)

http://faidahmisnan.blogspot.com/

tiefazatie said...

salam dear..ifa join ek..salam kenal..tq invite..=)

http://tiefazatie.blogspot.com/

tq!

ieyla said...

http://lalamiina.blogspot.com/2011/05/jom-join-httpkakyongnidablogspotcom.html

nanakimie said...

muka xmalu neh.nak join jgk:)

http://nanakimie.blogspot.com/2011/05/jom-join-bloglist-kakyong-nida.html

Nida said...

AS-salam..

Jemputlah ke blog Kak Nida..

radinsah.blogspot.com

MiYOKO SuKi said...

yu huu...

http://belovedtitin.blogspot.com

shaLiciOus said...

halue..

http://shawashere.blogspot.com

aku hanya insan yang sentiasa menantikan kehadiran our lil farish semula =)

Miss Tembikai Bulat said...

hak jugak :)

http://aienhamzah.blogspot.com/

Princess Pinky said...

pinky na jgak ^^,

http://republicofcinta.blogspot.com

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers