Tuesday, May 17, 2011

baby baru

Assalamualaikum =)

Ya Allah berikanlah aku keputusan yang cemerlang dalam final exam ni. Ameeeen.

otak dah mengong2 sebab dah tau nak baca apa lagi dah ni. baru ja tutup buku PKK. nak rehat jap tiba2 teringat kat blog ni. sebelum cerita ni basi baik aku update dulu. =)

hari ahad bersamaan 15 Mei hari tu aku pergi melawat baby baru kat Cheras dengan budak2 kelas aku yang 18orang tu. tapi 4 empat orang tak pegi. jadi yang pegi 14orang je la. semangat kan nak pergi tengok baby pun sampai satu kelas. tu la namanya ukhuwah fillah abadan abada. sahabat la katakan. ekeke. mesti ada yang menyampah bila aku guna unsur2 APIUM kat sini. 

kami pergi sampai sekelas ni sebabnya baby tu anak penyarah kami kat IPG KPI ni. dah ustazah seniri mesti la kena melawat. selama Ustazah kami yang bernama Ustazah Hanan sanggup datang kelas sebab nak ajar kami subjek pedagogi. dah tu tengah sarat2 sanggup pulak buat kelas malam2. ish2. terharu betol. jadi sebagai tanda ingatan dan penghargaan kami pegi la melawat. hehehe

 comel kan. nama dia Nur Fazlin Syarmila. kalau tengok ustazah aku macam tak caya je ni 
baby dia yang ke6 =)

 merujuk kepada gambar di atas, dah boleh nampak dah bakal ibu dan bapa penyayang dalam kelas aku ni. haha

 bergambar wajib!. bukti kami dah sampai rumah ustazah

kat pintu pagar pun sempat lagi. yang kecik tu anak ustazah aku yang num 4 kot. kalau tak silap la. kalau silap tatau. hohoho

ok tamat sudah. esok start exam. sampai 25hb ni. uwaaaa. nebes2. semoga Allah mempermudahkan segala urusan aku. insyaAllah. Ameen


10 comments:

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Comelnye Baby tu.. :)

ZWAN SABRI said...

comey baby tuu.. btw, untg pnsyarah kamu sbb dapat studt macam kamu semua sampai satu kelas p melawat baby dia.. HAHA

MySuaraBlog: Saya Suka K-Pop Malaysia

nida husna said...

lily : mmg comel.hehe

nida husna said...

zwan : kami budak baik..haha

iKhRam said...

comey baby..
insy.. sama2 berjaya!! gud luck!

mykhalis said...

comel sangat2.. tuan blog bile lagi?

nida husna said...

khalish: tuan blog tnggu hbes belajar dulu ler. hehe

Anonymous said...

haha...comel2.. aku pun comel

husniyah bazlaa said...

asal aku komen pakai ano? huhu...btw, comel tetap comel

Anonymous said...

aku paling comel...

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers