Saturday, May 14, 2011

buat layout sendiri

Assalamualaikum =)

hari ni dengan penuh keboringan dan keletihan bila buka buku sikit jer tetiba tangan aku ni sangat2 gatal nak berjumpa dengan encik google. apa lagi search pasal blog la. sebabnya aku dah boring tengok layout blog lama aku tu. dah la tak berapa menarik. kawan2 aku pulak dok komen layout tu kecik sangat. fuhhhh. nasib baik la encik google temukan aku dengan satu blog tutorial cara nak buat layout sendiri. gumbira bukan kepalang. hehehe

terima kasih kepada REDBOYS

sesapa yang nak tau pasal tutorial blog tengok la kat blog Redboys tu. aku suka cara dia bagi direction. senang nak paham. sekarang ni aku dok tunggu dia post pasal cara nak buat layout sendiri part 3 pulak. hehe

apa pendapat korang pasal layout baru aku ni? aku suka. cuma post yang lama tu la tulisan macam terabur sikit. tapi aku abaikan jer. tak larat den nak edit satu2. hehe. tang header pulak memang jelas dan nyata la kan tak lawa. sape yang sudi buatkan????? hehe. takpe2 nanti aku search tutorial buat header pulak. bukan sekarang la. tunggu aku betol2 free dulu. 

dan ada lagi satu kekurang yang besar kat blog aku ni. nanti aku bereskan. tunggu settle dulu tugas2 aku sebagai student untuk sem ni. 

ok rasa macam dah lama aku bermanja2 dengan blog ni. tak sabo nak bereskan blog aku ni betol2. baru boleh balik bercuti dengan tenang nanti. =)

7 comments:

Miecyber said...

Info menarik, makasih sobat..

Harimau kumbang masuk perangkap

zaty luvlianncezzz said...

beshhnya tuto tue

nida husna said...

miecyber : tq

nida husna said...

zaty : mmg besh ;)

bila blog bercerita said...

kak yong.....header 2 pon dah okeyh ape.....kitew suke... :)

nida husna said...

bila blog bercerita: yeke, hehe, tq

nelly said...

maceh bagitau !!
=)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers