Sunday, October 23, 2011

aku hepi. Alhamdulillah

Assalamualaikum =)

cuti deepavali seminggu. yeay. pagi sabtu aku dah selamat sampai kat kampung halaman yang tercinta. best doh dapat jumpa family aku. anak2 buah pun semua ada. tapi sekarang aku ada kat port dickson. kejap jer balik rumah. sakit montot duduk atas bas pun tak habes lagi dah kena mai sini balik. huhuhuhu

hari selasa ni mak ayah aku nak pi Mekah. Alhamdulillah rezeki mak ayah aku dapat taun ni. tapi sedih la pulak nak berpisah lama dengan mak ayah aku ni. sedih2 pun nak buat cena. takkan nak halang depa kot. :)

dulu aku pernah cerita entry sedih aku kat sini .  Alhamdulillah aku dah berjaya. best2. kalau aku cakap mesti hangpa gelak punya. malu nak cakap apa yang aku hepi sangat ni. muahahaha. actually aku baru lulus test JPJ hari jumaat lepas. dah dapat lesen keta dan moto. moto aku amik sekali ja. yang kereta ni haa problem sikit. first time aku test dulu aku fail kat parking. tu yang frust gila tu. nasib baik yang kedua ni lulus gak. kalau tak memang tak amik lesen dah aku sampai ke tua. ekekeke

dah ada lesen tak sabo pulak aku nak kebas keta abang2 n kakak aku. tapi tak berkesempatan lagi nak bawak. dok gian gila nak bawak keta ni. hahaha. gila. orang lain dah dapat kompeten aku baru nak pegang P. dari dulu lagi asyik dok sebut nak ambil lesen. tapi malas punya pasal umur 20 baru nak ambik. tu pun sebab kawan2 kelas aku pakat dok bagi semangat. kalau tak sampai sekarang la tak da lesen aku ni. terima kasih yer kawan2 ku. i lap u all. :)

oklah. penat duduk dalam kereta 8jam dari kedah ke port dickson tak hilang lagi. nak titoo pulak. bubbye. 









2 comments:

My Life's Journey said...

Bestnya cuti ... umi pulak kerja huhu. chayo2!umi doakan agar nida cepat bawak kereta ar .. eh bukan bawak ..tapi memandu kereta :)

MamaEma said...

Syukur Alhamdulillah..mak dan ayah nida dapat ke Tanah Suci

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers