Sunday, October 16, 2011

ramai jugak yang dok search pasai game yang menghina agama Islam

Assalamualaikum =)

sejak akhir2 aku check nuffnang aku ramai pulak yang dok search pasai angry bird. ni semua angkara aku pernah buat entry pasal angry bird la tu. kalau nak tengok click kat sini :)
memang ramai yang prihatin pasal isu ni kan. mau tak nya. game angry bird tu kan ramai peminat. termasuk la aku. muahahaha

banyak yang dok search pasai angry bird. 

sebenarnya bukan angry bird ja yang dok hina islam. banyak lagi wei. kita kena sentiasa alert la. lagipun bila fikir balik orang yahudi ni kalau buat game ni takkan la untuk hiburan semata. mesti ada agenda depa yang tersembunyi. jahat betoi kan. kita pulak yang dok main ni layan ja kan. betol dak?? :)

tadi aku terserempak dengan satu blog. dia ada senarai game2 yang menghina islam . kalau nak tengok boleh check sini .. takpun kat sini 

ok . babai

3 comments:

nazirah said...

ish siyez bawu taw pasal benda ni aih.. mencik tul la.. ish tanx ek for info

Nur Zulaikha said...

owh..tak tau pun game ni..tak sangka ade jgk game mcm ni kan...

nik rosmawati said...

tak minat langsung games2 ni.hehe

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers