Saturday, October 8, 2011

awas ! game Angry Bird menghina islam

Assalamualaikum =)


serius aku pon baru tau benda ni lepas baca status kawan aku kat FB. angry bird ni memang game pebereet akulah. pantang takda keja mesti ngadap angry bird. sampai kan kawan2 dalam kelas aku semua memang gila angry bird. pokoknya angry bird buat semua orang gila la. haha



selama ni kalau men game ni aku tak suka buka sound. aku suka men secara aman dan damai. memang aku tak suka sebarang bunyian2. huhuhu. sekali aku baca status kawan aku ni aku pun terus la buka game ni sekali dengan sound dia. memang betul ah wei. jelas sangat dia sebut Alhamdulillah. jahat betoi burung biru kecik tu. :)

aku dah insap dah sekarang ni. takmo men lagi dah game angry bird ni. aku siap delete dah dari lappy aku. ekeke. hmmmm. nak main game apa pulak eh lepas ni? muahahaha

aku pon tatau sejauh mana kebenarannya. tapi kalau benda yang was2 baik elakkan je terus. ;)



8 comments:

beLLa said...

ktepon baru tau ouh. nak dgr betol2 la pasni

Chenta Qaseh said...

hii~cmne ni..yana xsuke main game angry bird~bosan..tp suke koleksi angry bird..hehe~keychain :P

Miss A said...

ish,bru je pas maen.takde dgar pun..hurmm

azie said...

ala xprasan la dye sebut cmtu...nanti konfirm nak delete lahh ..

tiefazatie said...

serius ke?lama dh xmain..malas..

mykhalis said...

jujur tak tahu..nice share

maafla lama tak ziarah.. wahaha..

Faiz Jamaluddin said...

kalau nak tahu kebenarannya, cuba pasang kuat2, dengar betul2, ada tak? wajib siasat

Anonymous said...

info yg sgt berguna!!

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers