Friday, January 14, 2011

aaaai rasa terharu uols !

Assalamualaikum and selamat petang sabtu semua..


hulalala..bestnye hari minggu ni kan..terperap ja dalam bilik sambil blogwalking..memang tu jer keje aku..hari ni fiza n fira ajak pergi alamanda tapi kak aku nak datang la puleeeeeek..cancel plan pertama..ekeke

kalo sign in ja aku punya belog ni menda pertama yang aku akan tengok opkos la berapa orang follower and aku akan intai2 kat shout mix tu kan..tengok manela taw kalo ada mesej baru..:))
tapi kekadang tu aku tak sempat jugak nak tengok..kalo tak sempat aku tengok jugak time lain :))..eh2..korang paham ke tak ni??..

u all tahu hari ni aku rasa teruja cket la kan sebab 1st time aku buka blog yang cerita pasal blog aku..wawawawa..terharu beb..walaupon dari 2009 lagi aku buat blog ni tapi aku baru aktifkan diri semenjak 2 menjak ni jer..haha..dulu aku private..saja tak nak orang baca kan..

tapi bila nengok ramai jer orang buat blog pasal peribadi and tak privatekan pon dorang punya blog..so, aku pon ikut la..huahahaha

bukan apa..kang kalo cerita lebih2 pasal diri sendiri kang orang meluat nak baca pulak kan..betul tak?? kalo setuju sila angkat hidung anda..eh2..

hoke2..kalo korang nak taw tadi aku dah buka 2 blog yang tulis pasal aku..bestttttt mangat2 la..yelaaaa mana ada org pernah buat mcm ni taw sebelom ni..terharu aai..aw2..

blog tersebut ialah blog angin malam

dan juga blog rawt rawt

mekacih manyak2 hoke kepada 2org pemilik blog nih sbb buat aii rasa terharu n hampir menitiskan air mata..ooow aii hiperbola jer..

3 comments:

noraim said...

hehe. tahniah² jgn sampai nanges lak. hehe.

Mr. TN_SkY said...

ahaha..tahniah :-D..xperlu private..:-) sharing is caring rite? :p

nida husna said...

nida-noraim:kih2 xnanges punya..xmacho r kan..:)

mr.tn_sky : betul2..xmau private2 dah..hek3 :)

kami

Daisypath Anniversary tickers

i love my blog

Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers